Search
Close this search box.

Indi se razvela, precrtala muža na instagramu

Saznaj sve o Survivoru pre drugih!

Prijavi se na naš newsletter odmah i informacije dobijaš pre drugih!

Ko o čemu – Indi o razvodu! Indira Aradinović Indi je sinoć objavila da se razvela i to bizarnim fotografijama na kojima je bivšeg supruga – precrtala.
„1. mart, od danas sam zvanično i ja potpisala razvod. Ostavila prošlost iza sebe. To ne znači da naša ljubav nije bila prava i velika, samo je moj bivši muž iskrivio i umanjio tu ljubav onog dana kada je potpisao razvod 27. decembra.“ kaže pevačica, koja se nedavno potukla sa sestrom.

Indi o razvodu

„Na datum kada smo se i prvi put poljubili (27.07.). Slagao je nas sve tog dana, matičara, kumove i sebe da će u dobru i zlu biti pored mene (10.10.)“, napisala je Indi o razvodu. Folkerka je ispod fotografije dodala je veliki broj heštegova, poput „razvod“, „izdaja“, „bol“, „neempatija“, bog“, „spasenje“. indy o razvodu
Njeni pratioci nisu bili tako blagonakloni prema informaciji koju je objavila, pa su počeli da se šale na njen račun: „A dobro, dugo si izdržala“, „Kad se pre razvede?“, „Pošalji Editu da ga nokautira“, „Samo se blamirate, brak i razvod je intima za dvoje“, pisali su joj u komentarima.

POSLEDNJE VESTI