Internet misli da je seksi glumac gej, on ih demantovao: To mi je samo drug

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

https://www.instagram.com/p/CPk_NagB1kY/

Film „365 dana“ bio je najtraženiji naslov na Netfliksu i to zbog erotskih scena čija je glavna zvezda Michele Morrone, italijan koji je zaludeo žene širom sveta.

Film koji su od starta pratile kontroverze bio je izuzetno gledan iako je imao ekstremno niske ocene i loše lritike. Sada je spreman i nastavak, ali je glavna polemika oko nečeg drugog – da li je glavni glumac gej ili ne.

Ovakvu raspravu izazvao je sam Morrone koji je na Instagramu objavio fotografiju sa kolegom Sajmonom Susinom. Na slici njih dvojica poziraju zagrljeni, ali je zapravo potpis ispod fotografije naveo ljude da pomisle da je glumac oldučio da se autuje.

https://www.instagram.com/p/CO2njCGhjLa/

Istu fotografiju objavio je i Sajmon koji će se takođe pojaviti u drugom delu filma „365 dana“.

Glumac se u jednom trenutku oglasio na Instagram storijima.

„Ljudi iz mog tima su me pozvali i rekli da su počele da se pojavljuju priče o tome da sam gej a sve zbog slike koju smo Simon i ja napravili. On mi je postao veoma dobar prijatelj, kao braća smo. Snimamo film zajedno. Ljudi, to je samo slika. Ništa više. Usput budi rečeno, ja podržavam LGBT zajednicu, ali pričamo o običnoj slici, nisam se deklarisao kao gej“, napisao je on.

POSLEDNJE VESTI