Šta smo gledali: Netflix otkrio listu najgledanijih naslova u 2020. godini

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Ako je nekome ova godina bila dobra, onda su to striming servisi: ljudi su većinu vremena bili primorani da provedu kod kuće, što znači da su više vremena provodili pred ekranima.

To se posebno odrazilo na navike koje imamo, kad su filmovi i serije u pitanju: Netflix ih sve zna i prikazao ih je u godišnjem izveštaju pod nazivom Šta smo gledali u 2020. godini.

Statistika je vrlo zanimljiva: nakon što je covid-19 krenuo da se širi svetom u martu 2020. godine, gledanost emisija o kuvanju, poput Nailed It! i The Great British Bake Off porasla je za 50% u odnosu na mesec pre.

Foto: NetflixDokumentarne serije Tiger King i Killer Inside: The Mind of Aaron Hernandez bile su među najgledanijama, kao i film The Social Dilemma. A gotovo da nema osobe koja nije pogledala bar epizodu rijaliti emisija Floor is Lava, Too Hot To Handle i Love is Blind.

I romantične komedije gledali smo češće ove godine: The Kissing Booth 2, Princess Switch: Switched Again i To All The Boys P.S I Still Love You važe za najgledanije.

Evo i liste najgledanijih Netflixovih naslova prošle godine.

1. Tiger King: Murder, Mayhem and Madness (dokumentarna rijaliti serija)

2. Locke & Key (Drama)

3. Space Force (komedija)

4. Outer Banks (Drama)

5. Love Is Blind (rijaliti)

6. The Queen’s Gambit (Drama)

7. Never Have I Ever (dramska komedija)

8. Ratched (Drama)

9. The Circle (rijaliti)

10. Sweet Magnolias (romantična seirja)

POSLEDNJE VESTI