in

Intimna ceremonija: Sandra Bullock se udala za Bryana Randalla?

Udaja u tajnosti?

Sandra Bullock navodno je izgovorila sudbonosno da svom dečku Bryanu Randallu nakon dve godine zabavljanja.

Iako se spekulisalo da par tek treba da objavi vesti o veridbi, čini se da su Sandra i Bryan ipak preskočili pravo na venčanje, a glumica je navodno viđena kako nosi novi venčani prsten pre nekoliko dana, piše Mediamass.

Ipak, nijedno od njih dvoje nije zvanično potvrdilo srećne vesti, a kako časopis Star izveštava, par se tek sprema za intimnu ceremoniju, kao i treće dete.

https://www.instagram.com/p/BGp8KSYQKi0/?hl=sr&tagged=bryanrandall

Prema izjavi neimenovanog izvora za Star, pedesettrogodišnja glumica navodno će stupiti u brak u društvu nekoliko najbližih prijatelja i porodice na njenom ranču u Džeksonu. Sandrina deca će biti deo ceremonije, dok će par svoje zavete izgovoriti ispod ogromne breze na njenom imanju.

„Bryan je potezao temu braka u nekoliko navrata, dok je Sandra bila uzdržana.“ rekao je insajder i dodao: „Međutim, nakon što su počeli da razmatraju usvajanje trećeg deteta, Bryan je uspeo da smanji njenu otpo**ost prema braku. On mnogo voli njenu decu Luisa i Lailu, i njegova želja da sa njom ima još jedno dete ju je očigledno smekšala.“ završio je izvor.