in

Intimna ceremonija: Sandra Bullock se udala za Bryana Randalla?

Udaja u tajnosti?
Udaja u tajnosti?

Sandra Bullock navodno je izgovorila sudbonosno da svom dečku Bryanu Randallu nakon dve godine zabavljanja.

Iako se spekulisalo da par tek treba da objavi vesti o veridbi, čini se da su Sandra i Bryan ipak preskočili pravo na venčanje, a glumica je navodno viđena kako nosi novi venčani prsten pre nekoliko dana, piše Mediamass.

Ipak, nijedno od njih dvoje nije zvanično potvrdilo srećne vesti, a kako časopis Star izveštava, par se tek sprema za intimnu ceremoniju, kao i treće dete.

Prema izjavi neimenovanog izvora za Star, pedesettrogodišnja glumica navodno će stupiti u brak u društvu nekoliko najbližih prijatelja i porodice na njenom ranču u Džeksonu. Sandrina deca će biti deo ceremonije, dok će par svoje zavete izgovoriti ispod ogromne breze na njenom imanju.

“Bryan je potezao temu braka u nekoliko navrata, dok je Sandra bila uzdržana.” rekao je insajder i dodao: “Međutim, nakon što su počeli da razmatraju usvajanje trećeg deteta, Bryan je uspeo da smanji njenu otpornost prema braku. On mnogo voli njenu decu Luisa i Lailu, i njegova želja da sa njom ima još jedno dete ju je očigledno smekšala.” završio je izvor.

 

Written by Tamara Stikic

2 Comments

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

‘Prijatelji’ Jennifer Aniston i Matthew Perry se ne podnose?

Serena Williams postala mama