Iskrena J.Lo: Nisam verovala da ću i u ovim godinama biti popularna!

Uvek zanosna JLo (Foto: BE)

Pevačica, plesačica i glumica Jennifer Lopez prkosi godinama. Njen uspeh ne jenjava ni posle dvadeset godina na sceni. Ona i dalje pleni dobrim glasom, ali i stasom.

“Kad počneš da se baviš ovim poslom ti pomisliš: ‘Ovo će brzo proći’ ili ‘U određenom trenutku biće kraj svega’ ili ‘U poznim godinama se gubi popularnost'”, rekla je devojka iz Bronksa koja je pre nedelju dana potpisala odličan ugovor sa izdavačkom kućom Epic.

Nekad i sad (Foto: REX/NBC Universal)

Međutim, sada lepa  JLo zna da je šou-biznis drugačiji. “Zaključila sam da sam sa većim životnim iskustvom sve bolja i bolja”, rekla je ona, pa dodala: “Imam još mnogo toga da dam i uradim u svom poslu i jedva čekam da krenem s novim albumom.”

jLo2
Mami uzdahe i u 46. godini (Foto: GC)

Vlasnca hita I Luh Ya Papi  je devedesetih, kada je bila na početku svoje karijere, radila sa Epicom, tako da bi se ovo moglo nazvati povratak matičnoj kući. Ona ne krije sreću što će ponovo sarađivati s njima. “Imala sam nogo uspeha tokom svoje karijere, ali ovo će biti nova polazna tačka”, rekla je Jennifer, pa dodala da se sada sve vrti oko toga da pronađe dobru mzuiku i tekstove.

“Nadam se da ćemo uskoro imati nove pesme”, izjavila je na kraju mama blizanca Maxa i Emme.

Povezane vesti

Back to Top