Search
Close this search box.

Ispad u kraljevskoj porodici: princ opsovao fotografa!

Najstariji princ šokirao prisutne (foto: screenshot)

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Najstariji princ šokirao prisutne (foto: screenshot)

Iako se na sam pomen kraljevske porodice u prvi mah pomisli na otmenost i fino izražavanje, princ Philip je šokirao prisutne na ceremoniji povodom 75-godišnjce Bitke za Britaniju, kada je opsovao fotografa.

Princ Philip se nalazio u sali za slikanje sa sinom princom Edwardom i unukom princom Williamom, kao i nekoliko veterana, ali fotograf koji je trebalo da ih uslika se nije pojavio. Začuđeni i nervozni, glave kraljevske porodice, kao i veterani konačno su dočekali fotografa, nakon čega je najstariji princ imao ispad.

Fotograf je krenuo da namešta aparat kako bi uhvatio dobar kadar, a zatim mu je 94-godišnji princ odbrusio, „Napravi već jednom tu je**nu fotografiju!“.

(foto: Daylol)

Ovakva reakcija supruga kraljice Elizabethe je neke šokirala, dok je bilo i onih koji su se na ovakvu reakciju samo nesmejali jer princu nije prvi put da ima ovakve ispade. Naime, on je 1986. godine tokom posete Kini rekao stanovnicima te zemlje da će im se oči iskositi ukoliko ostanu u njoj, piše britanski Telegraph.

Inače, o kraljevskoj porodici se uveliko priča ovih dana, jer se u britanskoj javnosti polemiše o njihovoj propasti i predstojećem bankrotu.

Pogledajte video-snimak na kome se jasno čuje šta je princ Philip rekao fotografu.

POSLEDNJE VESTI