Iva i Vuk Vučinić- svađa?!

Brat i sestra Vuk i Iva Vučinić koji su u ovogodišnjem serijalu Zvezda Granda izazvali mnogobrojne komentare, i pozitivne i negativne, ali izgleda da toliku pažnju javnosti ipak nisu mogli da izdrže. Tako je, kako piše današnje izdanje lista Kurir, došlo do raskola između brata i sestre.

iva-i-vuk-vucinic

Oko njih se podigla velika prašina, jer je jedan deo publike bio za to da pevaju zajedno, dok su drugi tvrdili da bi Vuk bez Ive prošao bolje. U toj dilemi Vuk je konačno ukapirao da mu je Iva više odmogla nego pomogla, pa je čim se takmičenje završilo njih dvoje su se posvađali. Vuk ju je optužio je da je ona najveći krivac za njihov neuspeh. Evo šta kaže Vuk:

„Istina je da smo se Iva i ja zasad razišli! Bilo je optužbi i pohvala na naš račun, a mi jednostavno nismo bili spremni na takve reakcije. Iva je napravila pauzu jer joj je odmor bio neophodan, a uskoro će odlučiti da li će se uopšte baviti pevanjem. Međutim, ja imam nameru da se u sledećoj sezoni prijavim za Zvezde Granda, ali sam, i tako ponovo još jednom pokušam sa takmičenjem.

izvor: Kurir

PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

POSLEDNJE VESTI