Iva Štrljić savetuje kako da izbegnete raskid

(foto: Instagram)
(foto: Instagram)

Iva Štrljić je u novoj kolumni na odličan način opisala najveći problem sa kojim se suočavaju današnje veze. A ako želite da saznate kako da se suočite sa njim, ona ima idealno rešenje.

“Ima istina koje nikada nismo rekli jedno drugom, onih koje smo preskakali, onih čiju smo vrednost obezvređivali, praveći se kako nisu bitne, kako misleći na njih preterujemo, tražimo dlaku u jajetu, nepotrebno filozofiramo, kako su to samo sitnice i vredi ih prećutati. Sve dok te sitnice u našoj vezi toliko ne porastu i natalože ogromno nepregledno brdo nepoverenja između nas da više ne možemo ni da dobacimo pogled do onoga preko puta, do onoga koga smo do juče voleli. Ali ćutite, stvari će se popraviti, one to nekad urade same od sebe. Ne morate ih terati na to”, započela je glumica svoju kolumnu objavljenu u Informer-u.

Naravno, pasivnošću čovek ne može ništa da postigne. Zato postajete onaj par koje nervira svaka sitnica: neispražnjena piksla, serija koju ona voli da gleda, njegova omiljena pesma na radiju. Par koji se sve ređe smeje zajedno, a sve češće izlazi odvojeno. “Onog trenutka kada onome koga volimo nešto važno preskočimo da kažemo, nešto što nam je u tom odnosu zasmetalo, što nas rastužuje ili čini nezadovoljnim, baš u tom momentu je ta istina odškinula vrata za sve piksle ovog sveta. Istina prvo čuči u hodniku, naćete da je tamo kad shvatite da bar dvaput dnevno tresete vratima besni dok izlazite iz kuće”, kako kaže glumica, to je onaj trenutak kada ona prestane da se smeje njegovim šalama, kada prespava trenutak da mu poželi dobro jutro, kada samo ćuti i kucka po mobilnom telefonu, kada kupuje samo nes iako on voli crnu kafu. Ali bez obzira na sve želite da sačuvate vašu nežnu i toplu posteljinu od hladnih i surovih istina.  

“Dobro se zatvorite večeras unutra i probajte da razgovarate jer je istina samo to i želela da čuje. Ona će prisluškivati ispred vrata, a potom će zaspati. Možda vas zauvek napusti ujutru kada se probudite. Znaćete to po kafi, crnoj, koja će vas uz još jedan nes čekati pored kreveta. Probajte ovo večeras. A ako ne znate tačno kako, onda samo sa ljubavlju, jer sve ovo jedino tako i ima smisla – istinu najbolje uspava ljubav, jer je ona i čini istinom, kao otrov koji odjednom postaje lek”, završila je glumica.

Najnoviju štampu u digitalnom obliku čitajte na Novinarnica.net

Povezane vesti

Back to Top