‘Larin izbor’ na B92 od 18. marta!

Nova serija na B92 Serija koja je slomila srca milionima gledalaca, od 18. marta konačno i u Srbiji, na televiziji B92! 
Larin izbor se sa pravom smatra pravim televizijskim fenomenom, kao serija koja je osvojila region i kao prva sa ovih prostora koja je proširila svoju popularnost i van granica Evrope. Fascinantan je podatak da je još pre početka njenog snimanja, ona prodata u 19 zemalja, kao što Češka, Slovenija, Crna Gora, Makedonija, BiH, ali je svoj put otvorila i ka zemljama Bliskog Istoka. Doris Pincic – Lara Gledaoce čeka uzbudljiva ljubavna priča o dvoje zaljubljenih koji se suočavaju sa brojnim preprekama i poteškoćama, o izboru jedne žene između dva muškarca, njenom izboru između karijere i porodice, o odanosti i borbi za preživljavanjem u jednoj opasnoj. 
Ecija Ojdanic – Nela
Lara je skromna i veoma lepa devojka koja se zaljubljuje u Jašu Zlatara, mladog momka iz ugledne splitske porodice. Kako Lara i Jaša potiču iz različitih društvenih slojeva, Jašina majka, koja je opsednuta imidžom porodice i nastavkom njene loze, učiniće sve da spreči ovu ljubav jer smatra da njen sin zaslužuje bolju devojku. U vrtlogu porodičnih spletki, ogovaranja i mračnih tajni iz prošlosti, Lara je zarobljena u, stranom svetu dalmatinske aristokratije. Emocionalni usponi i padovi, šokantni obrti i jedna neobična sudbina bez prestanka drže tenziju i zaokupljaju pažnju.
Filip Juricic – Dinko
Frane Perisin – Toni
Vrhunska produkcija serije pomerila je sve dosadašnje standarde snimanja na ovim prostorima, a i šire. Atraktivne lokacije duž dalmatinske obale dodatno doprinose stvaranju romantične atmosfere. Serija se izdvaja i po tome što je okupila odličnu regionalnu ekipu glumaca.
Ivan Herceg – Jasa
Jagoda Kumric – Nikol
Jednu od glavnih uloga igra srpski glumac Stefan Kapičić, kao čovek koji će biti ozbiljan suparnik mladom Jaši. Pored Kapičića, našoj glumici Mariji Karan pripala je zapažena uloga misteriozne grofice Anastazije, a glumica Jana Milić ponela je ulogu Lejle. Glumačkoj ekipi priključili su se i  glumci Stefan Buzurović,  Iva Štrljić,  Iris RončevićSanja Popović i Branimir Popović. Serija Larin izbor obara sve rekorde gledanosti, gde god se prikazuje! Broj gledalaca koji, iz dana u dan, prate šta se događa s Larom i Jašom neprestano rase, a seriju prosečno pogleda milion gledalaca. Najgledanija epizoda imala je neverovatnih 1,2 miliona gledalaca!
Redakcija Tracara.com

11 Responses

  1. Nije losa serija, kod nas u Crnoj Gori je pocela 2. sezona, i serija je veoma gledana. :)

  2. Serija je njesraaaaa…Ne mogu da verujem da je toliko gledana..pa dobro za bolje i nismo…

  3. Ma gluposti zar cemo Hrvate da gledama haha i oni krenuli
    da imitiraju Spance!
    Sto se mene tice ja sigurno ovo necu da gledam.

  4. lele kuku mene majko,moze li kakva peticija da se pokrene da ne gledamo ovu glupost?

  5. Gledala na kablovskoj, onako je, al nije vredno da je vrte i na jos jednoj televiziji!

  6. Slabo je to tanko ,malo bolje od one indiske limunade ODBACENA,gledala sam nekoliko i odustala ,nije me nista zainteresovalo.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI