Search
Close this search box.

Ni reči o sukobu: Oglasila se Marija Karan, prvi put nakon incidenta sa dečkom

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Glumica Marija Karan objavila je prvu fotografiju na Instagrma nalogu nakon incidenta koji je pre dva vikenda imala sa dečkom Vladom Balabanom ispred njene zgrade na Dorćolu.

Marija se do sada o ovoj temi uopšte nije oglašavala u javnosti, čak ništa nije ni objavljivala na svojim profilima. Ona je sada objavila selfi fotografiju i napisala: „Prelepa jesen“.

Ispod svoje objave je dobila gomilu komplimenata: „Lutka“, „Lepotica“, „Najlepša glumica“, „Divna osoba i divna glumica“, komentari su ispod fotografije.

https://www.instagram.com/p/CWimPOUtYYX/?utm_source=ig_embed&ig_rid=900be471-2213-4594-b0fb-712acecba54d

Podsetimo, žitelje Francuske ulice u centru Beograda u subotu 7. nevembra ujutru je u 4.05 sati probudila žučna svađa i obračun. Policiju je pozvao komšija i prijavio da se u Francuskoj ulici kod broja 29 na ulici nalazi džip iz kog jedna žena zapomaže.

Čim je došla, policija je na ulici zatekla porše kajen u kom se na mestu vozača nalazila glumica Marija Karan, a na mestu suvozača njen dečko Vladan Balaban.

No, Marija je 9. novembra saslušana u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu gde je Karanovaizjavila da ne želi da Balabana krivično goni, te da je povrede zadobila prilikom pada.

POSLEDNJE VESTI