Iznenađenje: Steffani je bila Stefan?!

Kada kreće nova sezona Survivora?

Prijavi se na newsletter i saznaj među prvima.

Stefani (Screenshot) Putem društvenih mreža se proširila vest da je popularna ukućanka Velikog Brata, Stefani Banić, rođena kado dećak Stefan!
Na fan stranici popularnog rijalitija na Facebooku ispod jedne fotografije sad već poznate Vampirice ostavljeni su komentari: „Stefani je nekad bila muškarac koji je pre tri godine odlučio postati žensko.“ i „Stefani je pre tri godine bio Stefan. Onda je promenio pol i već tri godine živi kao Stefani.Dugo skrivena tajna se otkrila, Veliki brat sve zna!“ Blic je uspeo da kontaktria nejnog oca i sestru da bi razotkrili istinu. Otac Dragan je kratko izjavio: „Kad sam ja promenio pol što ne bi i ona. Oprostite, zabranjeno mi je da pričam o tome.“ Dok je sestra Katarina uznemireno prokomentarisala: „To je nebuloza i neistina. Oduvek se ponašala kao što se i danas ponaša, ali nikada nije promenila pol.“ Mlada Splićanka je definitivno uspela da nas sve baci u rebus.

2 Responses

  1. LAAAAZZ!!!!!
    Mogu se naci slike po netu kad je bila mala…..lupetate gluposti!!!! Devojka je prelepa. Jeste malo otkacena ali takva su i ova vremena luda!!! Ja navijam za nju!!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI