Jadranka Barjaktarović: Ne primam novac za seks, kao moje koleginice!

Učesnica muzičkog takmičenja Zvezde Granda dugo je nastupala samo u emisijama Grand produkcije, dok je nastupe po klubovima i diskotekama odbijala. U intervjuu za BeogradNocu.com, Jadranka Barjaktarović je otkrila i razlog zašto nigde ne nastupa.

„Dugo sam pevala po najboljim i najposećenijim beogradskim klubovima i splavovima. Bila sam izuzetno tražena, i u jednom trenutku sam rešila da prekinem iz više razloga. Glavni razlog da se povučem bio je taj što nisam želela da me svrstavaju u isti koš sa mnogim mojim novopečenim koleginicama koje rade pošto-zašto, i silnim onim devojkama kojima je pesma paravan za druga primarna zanimanja i zvanja, od kojih je danas starleta jedno od najomiljenijih. Iskreno, jako bih volela da mi neko otkrije definiciju starlete. Poznajem dosta devojaka iz moje branše koje iz raznih razloga i pobuda nastupaju po klubovima, i koje nemaju cenu, nego su do te mere srozale ovu profesiju, pa rade i na kompezaciju, ma šta god ona podrazumevala. Vrlo sam nezadovoljna zbog takve situacije, i osećam se kao neko ko ne pripada tu, iako sam estradna ličnost. Imala bih mnogo toga da kažem o mnogima sa estrade, i rado bih pustila jezik, ali i da kažem, ne bih promenila ništa osim što bih postala skandalozna i tabloidna ličnost, a toga se gnušam. Moje viđenje ove profesije suštinski se kosi sa viđenjem mnogih mojih koleginica. Moj obraz nema cenu. Želim da ostanem dostojanstvena u svakom smislu.“ rekla je Jadranka.

„Desilo mi se da mi na jednom nastupu na Akapulku nonšalantno prišao čovek, za koga sam mislila da želi da naruči neku pesmu. Međutim, on je prišao i šapnuo: „Kad završiš s nastupom, 10.000 evra dobijaš za noć sa mnom“. U tolikom šoku sam bila da nisam bila u stanju sledeću pesmu da otpevam.“ dodala je pevačica i zaključila: „Svesna sam ja da sam deo estrade, ali ne želim da budem deo ove sramotne estrade na kojoj bi većina mojih koleginica zarad novca pristala na sve“ 

Povezane vesti

Back to Top

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.