Potresna ispovest Jadranke Barjaktarović: Pevala sam dok mi je majka umirala

Veceras se družimo u SPARTU “BIJELO POLJE ??❤️

A photo posted by Jadranka Barjaktarovic (@barjaktarovicjadranka_privat) on

Jedna od pevačica koju je iznedrio muzički talent šou program Zvezde Granda Jadranka Barjaktarović je tek sada, skoro deceniju kasnije, olakšala dušu i ispričala kroz koliko težak period je prošla u doba svoje najveće popularnosti.

“Majka mi je preminula 2008. godine, i to dok sam ja nastupala za Srpsku Novu godinu u Novom Sadu. Ja sam pevala, a ona je umirala. Nisam mogla da otkažem taj nastup jer je ranije bio ugovoren. Mama je 5 godina bolovala od raka i znali smo da je to kraj njene borbe”, otpočela je svoju ispovest pevačica za Informer.

“Dok sam putovala na nastup, bila sam sve vreme na vezi sa mojima. Oni su mi rekli da je kraj, da ona umire, da neće dočekati jutro. Sećam se, dok sam pevala, sve vreme sam mislila o njoj. Razmišljala sam: ‘Odradiću ovaj nastup najbolje što mogu i sutra će mama biti dobro’. Nikada ne možeš zaista da poveruješ da će ti majka umreti. Uspela sam nekako da odradim Novu godinu jer mi je majka rekla da nikada ne prestanem da pevam ako se njoj nešto desi. Odmah ujutru su mi javili da mi je majka preminula”, nastavlja svoju priču Jadranka, i dodaje da ju je majka uvek zavetovala da bude jaka, da ne plače i da mora da nastavi dalje ma šta se dogodilo.

Barjaktarovićevoj je i danas teško da poseti porodični dom, tako da su njeni odlasci u rodni kraj uvek kratki. “Od kada mi je majka umrla ja više nikada nisam zaplakala. Ne može niko da me iznervira posle toga. Jer kad izgubiš nešto najvrednije, ništa više nije vredno suza. Ispratila sam je dostojanstveno, bez suza, jer bi ona tako htela. Ni dan-danas je nisam prebolela, ali život ide dalje.”

Podsetimo, pevačica je snimila i pesmu posvećenu majci, ali čak i kada je saradnicima tražila numeru kojom bi se odužila majci nije im saopštila da joj majka nije živa.

https://www.youtube.com/watch?v=IZPPZO9EIC0

Najnoviju štampu u digitalizovanom obliku čitajte na Novinarnica.net

Povezane vesti

Back to Top