Search
Close this search box.

Jelena Golubović: Diskriminisana sam jer nemam decu!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Kraljica rijalitija (foto: Facebook)

Pobednica poslednje sezone rijalitija Farma, Jelena Golubović, napisala je kolumnu za list Informer i otkrila da teži da pronađe partnera sa kojim će dočekati starost i dobiti naslednika, a dotakla se i teme starleta koje je oštro iskritikovala.

„Biti Jelena Golubović je fantastično, a pre svega neopisivo izazovno. Nikad ne znaš šta te čeka sa samom sobom kako ujutru oči otvoriš“, započela je Jelena i otkrila da ne voli da pravi planove, već sluša srce i instinkt, zbog čega je često ulazila u sukobe sa ostalim učesnicima rijalitija.

„Biti Jelena Golubović znači nazivati stvari pravim imenom, zna se šta je klaberka – jeftina profuknjača bez profesije koja se vucara po malo bolje sređenim kafanama… Ili starleta, šta je to?! Pokušaj da se verbalno ‘legalizuje’ prostitutka“, iskritikovala je popularne zvezde rijalitija.

Jelena je dva puta odnela pobedu na ‘Farmi’ (foto: Facebook)

Nakon toga, Golubovićeva je iskreno progovorila o sebi i svojim planovima, pa je tako otkrila da njen muškarac mora imati jasno definisan karakter i identitet. „M*da mog budućeg supruga moraju biti u korelaciji sa njegovim mozgom, da me ne bude sramota kad negde izađemo“, napisala je ona i otkrila da je odlučna u nameri da postane majka, kao i da je trpela teške uvrede na Farmi zbog toga što nema decu. „Te budale koje su me vređale ne shvataju da na taj način diskriminišu sve ljude bez dece na ovim prostorima. Na kraju, mnogo je onih koji i ne znaju zašto su napravili decu, koja im sad služe kao paravan.“

Za kraj, još jednom je potvrdila da biti Jelena Golubović nije nimalo lako, ali da je u svakom rijalitiju imala glavnu žensku ulogu, te da je očigledno „pretplaćena na pobedu“.

Najnoviju štampu u digitalizovanom obliku čitajte na Novinarnica.net

POSLEDNJE VESTI