Search
Close this search box.

Jelena Golubović isprozivala Monicu Bellucci

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Jelena na otvaranju ovogodišnjeg FEST-a (foto: Instagram.com/jelenagolubovic_official)

Svetska zvezda Monica Bellucci bila je pre nekoliko dana gošća Beograda i svečano tvorila 45. FEST i prisustvovala prmijeri filma Na mlečnom putu Emira Kusturice.

Na otvaranje FEST-a u Sava Centar stigla je, nepozvana, i napoznatija učesnica domaćih rijalitija Jelena Golubović. Zbog čega, nije najjasnije.

Opet, ničim izazvana, samozvana rediteljka je na godišnjicu smrti svog oca u podužem postu na Instagramu podelila svoje mišljenje o italijanskoj glumici, kojoj je, po njoj, zbog lošeg srpskog jezika, nezaluženo pripala čast da otvori filmski festival.

Jelena je između ostalog napisala u ‘direktnom’ obraćanju ocu: „U Srbiju je došla Monika Beluči, koja je pala u drugi plan upravo zbog tvog Biserčića, nije mi bila namera da joj ukradem kadar, prosto sam išla trasom kojom idem ceo život kada idem u Sava Centar, putem kojim ste me vi vodili, i nisam ni levo ni desno, htela sam ‘moj’ put. (…)  Da njoj pripada slava o kojoj se toliko piše, ne bih ja njoj mogla da oduzmem ništa, pa ni taj kadar. Ti si studirao jezike, govorio si između ostalih 5 i italijanski. A ona, uzela je naše pare, jela u protekle 4 godine naš hleb, i za otvaranje Festa (a ona je otvorila, mi tako strance volimo da glorifikujemo). Nije naučila jednu rečenicu da kaže kako treba, a ostale 4 rekla je na lošem engleskom“,  stoji u objavi  Golubovićeve.

POSLEDNJE VESTI