Prati nas

Extra

Jelena Golubović isprozivala Monicu Bellucci

Jelena na otvaranju ovogodišnjeg FEST-a (foto: Instagram.com/jelenagolubovic_official)

Jelena na otvaranju ovogodišnjeg FEST-a (foto: Instagram.com/jelenagolubovic_official)

Svetska zvezda Monica Bellucci bila je pre nekoliko dana gošća Beograda i svečano tvorila 45. FEST i prisustvovala prmijeri filma Na mlečnom putu Emira Kusturice.

Na otvaranje FEST-a u Sava Centar stigla je, nepozvana, i napoznatija učesnica domaćih rijalitija Jelena Golubović. Zbog čega, nije najjasnije.

Opet, ničim izazvana, samozvana rediteljka je na godišnjicu smrti svog oca u podužem postu na Instagramu podelila svoje mišljenje o italijanskoj glumici, kojoj je, po njoj, zbog lošeg srpskog jezika, nezaluženo pripala čast da otvori filmski festival.

Jelena je između ostalog napisala u ‘direktnom’ obraćanju ocu: “U Srbiju je došla Monika Beluči, koja je pala u drugi plan upravo zbog tvog Biserčića, nije mi bila namera da joj ukradem kadar, prosto sam išla trasom kojom idem ceo život kada idem u Sava Centar, putem kojim ste me vi vodili, i nisam ni levo ni desno, htela sam ‘moj’ put. (…)  Da njoj pripada slava o kojoj se toliko piše, ne bih ja njoj mogla da oduzmem ništa, pa ni taj kadar. Ti si studirao jezike, govorio si između ostalih 5 i italijanski. A ona, uzela je naše pare, jela u protekle 4 godine naš hleb, i za otvaranje Festa (a ona je otvorila, mi tako strance volimo da glorifikujemo). Nije naučila jednu rečenicu da kaže kako treba, a ostale 4 rekla je na lošem engleskom”,  stoji u objavi  Golubovićeve.

5 komentara

5 Comments

 1. Hm

  28. 02. 2017. at 10:46

  O Boze,Boze,Bozeeeee!!!

 2. Edgar

  28. 02. 2017. at 11:07

  Molim sve na psihijatrijskom odelu, drugi put sakrijte sve ključeve i ne puštajte ovu Jelenu Mentolku van!!! Mili bože!!!

 3. Mokxi

  28. 02. 2017. at 13:18

  Nemojte biti zlobni. Jelena je velika zvezda i ostvarena na svim poljima filmske umetnosti.Isto kao Maja Nikolić u muzici. Mislim da se svi slažete da Monika nikada neće biti kao Jelena…i da neće završiti u Lazi Lazareviću

 4. Stiv

  28. 02. 2017. at 22:57

  sakrijte brzo ovu vest! ako Monika procita, pašće u depru..

 5. jo

  28. 02. 2017. at 23:02

  da bi neko nekog isprozivao…taj neko treba da bude relevantan….ova zena je psihijatrijski slucaj….i kao takva nemoze da isproziva ni goluba na grani, a kamoli nekog kao sto je MB….treba neko ko je njoj blizak da je natera da se leci….ovako nastavlja blamazu za blamazom….sad vec nije smesna vec pateticna i zalosna….jadnica….

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Extra

To Top