Jennifer Lopez o vezama sa mlađim muškarcima

(foto: WarnerBros)

Jennifer Lopez i dalje prednost daje mlađim muškarcima.

Lepa pevačica je u utorak bila gošća Ellen DeGeneresgde je učestvovala u jednoj od interesantnih igrica koje voditeljka praktikuje sa poznatim ličnostima. Reč je o kvizu pod nazivom Who’d You Rather, u kom svojim gostima daje zadatak da izaberu između dve zvezde osobu koja im se više dopada.

Jennifer je prednost dala mladom Harryju Stylesu ispred Nick Jonasa, Zac Efrona, pa čak i Brad Pitta! Međutim, u konkurenciji sa Lenny Kravitzom Leonardom DiCapriom, pevačica je ipak promenila odluku.

Na kraju, sabravši odgovore, Ellen je izračunala da je Harry ‘ultimativni dečko’ 47-godišnjakinje, na šta se ona nasmejala i odgovorila: “Oh, on je moj dečko? Malo je mlad za mene!”

(foto: Screenshot)

Jennifer se potanko osvrnula na temu zabavljanja sa mlađim muškarcima i odgovorila svima koji je prozivaju zbog toga: “Ok, pre svega, prestanite. Ja se ne zabavljam isključivo sa mlađima. Nije kao da je to kvalifikacija, ne radi se o tome. Upoznam muškarca i ako izađemo na dejt, izađemo. Ako mi se svidi, svidi mi se. Ako mi se ne dopadne, znači da mi zbog nečega ne odgovara. Ono što je važno je kakva je neko osoba, ne radi se tu o godinama. Jednostavno, bitno je da me privuče – njegov duh, energija, ponašanje, nešto.”

Otkrila je i da, iako su ona i Drake trenutno ‘na pauzi’, imaju zajedničku pesmu koja još uvek nije ugledala svetlost dana i da od njega zavisi da li će je objaviti, a osvrnula se i na trač da će pevati na sledećem Super Bowl-u:

“Mislim da ljudi žele da to budem ja. Ako me pitaju, biću srećna da budem deo toga. Mislim da bi to bilo sjajno. Moj tata bi bio jako srećan.”

Sigurni smo da bi mnogi voleli da vide J Lo na podijumu tokom poluvremena najvećeg američkog finala, a dok ta informacija ne dobije potvrdu, pogledajte kako je izgledala igrica u kojoj je Jennifer birala svoje favorite.

Povezane vesti

Back to Top