Prati nas

Extra

Jennifer Lopez pravi najskuplje venčanje u Holivudu

JLo ne želi da štedi!

Nema kraja drami u životu Jennifer Lopez i Alexa Rodrigueza započela!

Prvo je izvor blizak nekadašnjem sportisti optužio Alexa da je prevario Jennifer sa svojom bivšom suprugom Jessicom Canseco, a potom je britanska manekenka Zoe Gragory izjavila da je Alex pozvao na dejt samo nekoliko dana pre prosidbe 9. marta.

Rodriguez je sve ove tvrdnje negirao i kako izvor blizak paru objašnjava, Jennifer mu veruje. “Rekao je Jennifer da voli nju i samo nju, kao i da želi da provede ostatak svog života sa njom. Ona mu stopostotno veruje, tako da joj je u glavi samo jedno – venčanje!” , naveo je izvor.

Obzirom na to, Life & Style magazine je ekskluzivno saznao da par ne planira da štedi na velikoj ceremoniji.

Kako je magazine preneo, JLo i Rodriguez planiraju da naprave najskupoceniji venčanje u istoriji Holivuda. Izvor je objasnio da pevačica i bivši sportista žele da nadmaše čak i Kanye Westa i Kim Kardashian koji su 2014. potrošili više od 12 miliona dolara na svoje venčanje!

Alex je rekao da želi da se iskupi za svu dramu oko navodnih prevara i da želi da joj priredi venčanje iz snova. Pripreme su krenule, a ako je suditi po onome šta već sada rade, njihovi prijatelji neće biti iznenađeni ukoliko na kraju potroše više od 15 miliona dolara na ceremoniju” , objasnio je izvor.

Ipak, čak i suma od 15 miliona nije tako velika obzirom da par planira venčanje na nekoj skupocenoj destinaciji. Prema rečima izvora, njih dvoje razmišljaju o Bahamima, mestu gde su se i verili.

Jennifer već zna šta će da obuče, ali i šta će sve biti posluženo od hrane” , nastavio je izvor. “Samo će torta koštati više od 50,000 dolara, a biće poručena iz Njujorka.”

Kada su zvanice u pitanju, na venčanju će prisustvovati neka od najvećih imena filmske i muzičke industrije, ali i Alexove kolege iz sveta sporta!

Alex navodno neće štedeti ni na nakitu koji planira da pokloni svojoj dragoj, a obzirom da, prema rečima izvora, pevačica tvrdi da joj je ovo poslednje venčanje – ne želi da štedi!

loading...
1 komentar

1 komentar

  1. Omiljeni lik iz crtaca mi je Pero

    15. 04. 2019. at 08:10

    Nema kraja drami u životu …. započela!

    Kako je magazine preneo, …. planiraju da naprave najskupoceniji venčanje….

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top