Prati nas

Extra

Jennifer Lopez se pomirila sa bivšim?

Ponovo zajedno? (foto: NPG)

Ponovo zajedno? (foto: NPG)

Već danima se nagađa o tome da li su Jennifer Lopez i njen duplo mlađi bivši dečko Casper Smart ponovo u vezi, a oni su se pojavili u javnosti zajedno i tako dali još povoda ovoj priči.

Casper Smart se pojavio na jednom modnom događaju koji se održavao u Holivudu u društvu Nicka Jonasa. Međutim, kada je odlučio da napusti ovaj događaj paparaci su krenuli za njim i uhvatili ga kako odlazi prema svom automobilu u društvu svoje bivše devojke.

Napomenimo, J.Lo je raskinula sa njim prošle godine, a u žutoj štampi su kružile priče da ju je Casper prevario sa transsekusalnim modelom.

Par ili samo drugovi? (foto: NPG)

Par ili samo drugovi? (foto: NPG)

4 komentara

4 Comments

 1. Svetlana

  07. 02. 2015. at 17:47

  Nadam se da nije. Ruzan je kao lopov.

 2. nn

  07. 02. 2015. at 22:15

  Najbolji joj je bio Ben Aflek….E to je bio par….ovi drugi sve nekako zenskasti feminizirani….E moja Dzen….nikako da nadjes pravog….

 3. Naninanaj

  08. 02. 2015. at 01:36

  kakva lepotica se mota oko ove zabe,,,,sta vidi na njemu, nije mi jasno….moze da ima koga hoce, a ona zabasala sa plesacem…takvih ima kod nas ko pleve

 4. tanjicica

  08. 02. 2015. at 05:45

  u novom filmu igra sa presexy glumcem meksickog porekla zvanim Ryan Guzman koji ima 27 godina i bas se vidi kao matorka u tom filmu pored te slasne piletine. Jennifer podhitno nadji matorca od 50 godina i skrasi se vec jednom ti si bila cura pre 25 godina alo zeno

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top