in

Jennifer Lopez tvrdi da ne koristi botoks: Pogledajte kako je odgovorila na optužbe

Pedesetjednogodišnja zvezda više puta je u prošlosti porekla da se ikad podvrgla plastičnoj hirurgiji ili koristila botoks


Jennifer Lopez opet se našla na meti onih koji tvrde da je radila korekcije na licu, ali ona ponavlja da je njen sjaj potpuno prirodan.

Pedesetjednogodišnja zvezda više puta je u prošlosti porekla da se ikad podvrgla plastičnoj hirurgiji ili koristila botoks, a sada je još jednom odbrusila korisnicima Instagrama koji su je optužili da laže.

„Ali mogu li samo da primetim da ti se obrve i čelo uopšte ne pometaju dok pričaš ili pokušavaš da se izraziš… definitivno botoks. I to mnogo botoksa. I sve je to dobro. Samo kažem“, komentar je jedne osoba na video u kojem glumica i pevačica isprobava masku za lice iz svoje kozmetičke kolekcije.

Ubrzo je stigao i odgovor slavne J Lo.

„Lol, to je samo moje lice. Po 500 milioniti put… Nikad nisam koristila botoks, druge injekcije niti išla operacije“, napisala je ona i dodala: „I evo još jedne tajne JLO Beautyja: pokušajte da provodite vreme pozitivnije i budete ljubazniji prema drugima. Samo kažem“.

Čini se da je Lopez osetljiva na temu botoksa. Nedavno je otkrila da je jedan njen bivši dečko ohrabrivao da isproba botoks kad je imala samo 23 godine. „Ne, hvala“, rekla mu je, tvrdi.

Dodala je da bi joj lice danas inače izgledalo potpuno drugačije, a umesto injekcijama, svoj prirodni sjaj duguje maslinovom ulju i kremama za sunčanje.