Prati nas

Extra

Jennifer Lopez u filmu glumila bez honorara: Sve radim iz ljubavi, pa i besplatno

U haljini golih leđa, Jennifer Lopez je zasijala na promociji svog novog parfema, i tako sumirala uspešnu poslovnu godinu, pokazavši još jednom – da je multitalentovana.

“Kada pređete 50. godinu, na to gledate kao na polje posebnih mogućnosti. Ja sam to iskoristila. Ali, i dalje sve radim s ljubavlju“, rekla je J Lo, dok se fotografisala povodom promocije parfema Promise.

Njen novi parfem najavljen je ubrzo posle njene izjave da je u filmu Prevarantkinje sa Vol Strita glumila bez novčane nadoknade, kako je navela, opet – iz ljubavi.

„Isto kao i u mojoj pesmi Jenny From The Block  – radim stvari koje volim, tako da sam i glumila i producirala besplatno“, rekla je Lopezova.

Osim što je ove godine proslavila 50. rođendan i izgleda bolje nego ikad, uspešna holivudska zvezda, nedavno se verila i sa Aleksom Rodrigezom, piše San.

Glasine o tome da će Jennfer biti nominovana za nagradu Oskar za njenu ulogu Ramone u filmu Prevarantkinje sa Vol Strita sve su češće.

J Lo se takođe raduje što će, zajedno sa Shakirom, učestvovati u februaru u Super bolu, posebno zato što su, kako je rekla, u pitanju dve latino-žene.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Extra

To Top