in

Jennifer Lopez u filmu glumila bez honorara: Sve radim iz ljubavi, pa i besplatno


U haljini golih leđa, Jennifer Lopez je zasijala na promociji svog novog parfema, i tako sumirala uspešnu poslovnu godinu, pokazavši još jednom – da je multitalentovana.

„Kada pređete 50. godinu, na to gledate kao na polje posebnih mogućnosti. Ja sam to iskoristila. Ali, i dalje sve radim s ljubavlju“, rekla je J Lo, dok se fotografisala povodom promocije parfema Promise.

Njen novi parfem najavljen je ubrzo posle njene izjave da je u filmu Prevarantkinje sa Vol Strita glumila bez novčane nadoknade, kako je navela, opet – iz ljubavi.

„Isto kao i u mojoj pesmi Jenny From The Block  – radim stvari koje volim, tako da sam i glumila i producirala besplatno“, rekla je Lopezova.

View this post on Instagram

When Alex leaves me alone to make the Christmas list 🤫❤️ I am so excited to share my new glasses collection with @quayaustralia 🖤 Glasses are a big part of how I express myself 🎁 Excited to be able to share with you guys! Link is in my bio! ✨

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Osim što je ove godine proslavila 50. rođendan i izgleda bolje nego ikad, uspešna holivudska zvezda, nedavno se verila i sa Aleksom Rodrigezom, piše San.

Glasine o tome da će Jennfer biti nominovana za nagradu Oskar za njenu ulogu Ramone u filmu Prevarantkinje sa Vol Strita sve su češće.

J Lo se takođe raduje što će, zajedno sa Shakirom, učestvovati u februaru u Super bolu, posebno zato što su, kako je rekla, u pitanju dve latino-žene.