in

Jessica Biel: Vagina je magična, ali i čudna stvar

Jessica se uključila u kampanju da žene edukuje o njihovom telu (foto: screenshot)
Jessica se uključila u kampanju da žene edukuje o njihovom telu (foto: screenshot)

Jessica Biel je od nedavno abasadorka programa Ko će onda, organizacije Women Care, koja se bavi anatomijom ženskog tela i zalaže da naše telo ne bude i dalje tabu tema o kojoj se ne govori javno.

Glumica je sa direktorkom organizacije Saundrom Pelletier nedavno na redditu pokrenula kampanju za obrazovanje i osnaživanje žena da obrate pažnju na svoje zdravlje i tom prilikom govorila o magičnim vaginama i vibratorima. „O ovome bi mogli da budemo i ozbiljni i ne. Možemo reći da su vagine jedna magična stvar“, kaže 33-ogodišnja supruga Justina Timeberlakea i nastavlja: „Sa druge strane može se takođe reći i da je vagina čudna i strašna stvar koja krvari nedelju dana i da joj ne treba verovati“.

'Vagine su magična , ali u isto vreme i veoma čudna stvar, kaže lepa glumica (foto: Wenn)
‘Vagine su magična , ali u isto vreme i veoma čudna stvar, kaže lepa glumica (foto: Wenn)

Njena partnerka u kampanji i osnivač WomenCare organizacije je dodala da je to veoma važan pristup. „Mislim da bi svi trebalo da što više znaju o vaginama, jer od njih koristi imaju svi!“

Kada su je fanovi upitali šta se po njemom mišljenju drastično poboljšalo tokom godina, Jessica je odgovorila: „Vibratori“. Napravila je i seriju edukativnih kratkih klipova u kojima govori o ženskom telu i zdravlju.