Jessie J i Channing Tatum u potrazi za domom u Londonu

Izgleda da stvari između Jessie J Channing Tatuma postaju ozbiljne! Tridesetosmogodišnja zvezda planira da se zajedno sa pevačicom preseli u novi dom u Londonu!

Kako je izvor potvrdio, Channing planira da se preseli u London, rodni grad svoje izabranice, i tvrdi da njih dvoje planiraju da se presele u zajednički stan koji će oboje nazvati domom!

Channing planira da se skrasi i započne novi život nakon razvoda od Jenne Dewan,” izjavio je izvor. “Obožava London i želi da provede što je više vremena moguće tamo, pogotovo sada kada je ušao u vezu sa Jessie.”

Izvor je takođe izjavio da će se zaljubljeni par zajedno useliti u novi stan početkom sledeće godine. Iako je Channingov menadžer negirao ove tvrdnje, izvor je ubeđen da je Channing pronašao pravu osobu za sebe, i kako kaže, ne može da dočeka da kupi novi stan za njih dvoje.

Podsećamo, tridesetosmogodišnji glumac i osam godina mlađa pevačica viđeni su nekoliko puta zajedno u prethodnih par meseci. Channing je viđen i na koncertima koje je Jessica održala u Sijetlu i Solt lejk sitiju.

Iako nije poznato kada su započeli zabavljanje, Jessie i Tatum su se sreli na dodeli filmskih nagrada MTV-ja, kada je glumac dobio nagradu za najbolji komični nastup.

 

 

Povezane vesti