Search
Close this search box.

Jesu li Kylie i Drake zajedno? Njegovi prijatelji tvrde jedno, a njeni drugo

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Kylie Jenner i Drake druže se puno poslednjih nedelja, a dok jedni tvrde da su gotovo sigurno zajedno, mnogi ipak imaju drugačiju priču.

Mlada preduzetnica je viđena na njegovom rođendanu, kao i na žurki povodom Noći veštica, ali prijatelji repera tvrde da se između njih ne događa baš ništa!

„Kylie i Drake nisu zajedno. Oni su uvek bili dobri prijatelji i druže se više otkad je Kylie sama. To je samo lepo prijateljstvo“, kažu izvori bliski reperu.

Drake često navraća u kuću najmlađe milijarderke kako bi se družio s njom i njenom kćerkicom Stormi, zbog čega su Kylieini prijatelji ubeđeni da nije sve platonski između njih.

„Nisu u vezi, ali Kylie uživa dok je on u blizini. Definitivno provode vreme zajedno i češće se viđaju. Vrlo joj je prijatno s njim jer ga poznaje jako dugo. To bi moglo da se pretvori u nešto više od prijateljstva“, rekao je izvor blizak Jenner.

Pre nešto više od mesec dana, Kylie je raskinula vezu s ocem deteta Travisom Scottom, a i on je komentarisao njenu potencijalnu vezu sa Drakeom.

„Travis je svestan da je Drake u poslednje vreme muvao oko Kylie. Drake i Travis su dobri prijatelji i Travis zna da Drake ne bi prešao liniju“, kaže izvor blizak reperu.

„Travis misli da će se on i Kylie na kraju pomiriti i ne brine se oko Drakea. On i Kylie još uvek provode puno vremena zajedno i redovno razgovaraju. Travis je zauzet radom na novom albumu i puno putuje, ali uvek je uzbuđen kada je sa Stormi i Kylie“, dodao je isti izvor.

Prijatelji bivšeg para otkrili su da će Travis, Kylie i Stormi zajedno provesti predstojeće praznike.

Kylie smatra da bi bilo pošteno uključiti Travisa u sve porodične aktivnosti i želi da on sa Stormi deli posebne trenutke.

POSLEDNJE VESTI