JLo previše bliska sa Casperovom majkom?

Casperu smeta što je JLo postala drugarica sa njegovom majkom
Casperu smeta što je JLo postala drugarica sa njegovom majkom

Prema pisanju magazina In Touch veza muzičke zvezde Jennifer Lopez i njenog dečka Caspera Smarta nalazi se u krizi. Međutim, predstavnik pop pevačice za medije je izjavio da to nikako nije istina i da njih dvoje nemaju probleme. Da li je stvarno tako?

Glasine da u njihovoj vezi ne cvetaju ruže pojavile su se, jer se Casper nije pojavio na snimanju reklame za Viva Movil, koje je Jenn imala.

Naime, u njihovoj vezi postoji problem. Kako navodi blizak izvor Casperu jako smeta druženje njegove majke i devojke. Jennifer je počela intenzivno da se druži sa majkom svog dečka. S obzirom da je Casper od Jennifer mlađi 18 godina to nas i ne čudi! Njih dve imaju sigurno dosta zajedničkih tema pošto su sličnih godina.

”Jenn Casperovoj majci čak priča detalje njhove veze, a on to mrzi! Casperu uopšte nije lako da prevaziđe njihovu ogromnu razliku u godinama, niti da se nosi sa slavom svoje devojke. Još sada ovo ga prilično odbija”– kaže izvor. Pevačica je takođe rekla da planira da se sa Casperovom majkom druži i nakon raskida, ako dođe do toga.

Da li je Jenn malo preterala?

D. J. / Tracara.com

Povezane vesti

Back to Top