in

Johhny Depp se zaljubio u beogradsku hostesu

Iako je holivudski glumac Johnny Depp eksplicitno naglasio da nikome ne bude dozvoljen pristup njegovom hotelu, izgleda da je to pošlo za rukom jednoj hostesi.

Kako piše Blic, on se tokom boravka u Beogradu zagledao u jednu plavokosu hostesu sa kojom se upustio u simpatično dopisivanje.

„Johhny je video našu koleginicu i dopala mu se. Stalno traži razlog da sa njom porazgovara. Ona je prilično stidljiva i koliko joj imponuje njegova pažnja, toliko joj je i neprijatno jer zna da Depp uskoro odlazi iz Beograda i to smatra samo njegovom trenutnom opsesijom,“ kaže izvor iz hotela.

Saznali smo i da se Džoni u pauzama snimanja intenzivno dopisivao sa hostesom i javljao joj kada se vraća u hotel sa snimanja.

„Pre neki dan joj je poslao poruku: “Završio sam snimanje, dolazim u hotel”. To njihovo dopisivanje je simpatično, ali devojka osim komunikacije sa Deppom nema i ne želi dublji kontakt iako joj je on više puta pokazao da bi voleo da bude prisniji sa njom,“ kaže izvor.

On dodaje i da je Depp preko bliskih saradnika upoznao više lepih devojaka, među kojima su i pevačice o kojima smo pisali, ali da ga je hostesa najviše zainteresovala.