Search
Close this search box.

Kaja otkriva detalje druženja sa Deppom: ‘Kaže da imamo najlepše devojke’

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Kaja Ostojić je pre nekoliko dana došla u Beograd zbog poslovnih obaveza koje ima, a ovu posetu je iskoristila i da se vidi sa glumcem Johnnyjem Deppom, koji boravi u Srbiji zbog snimanja filma Minamata. Kaja je imala priliku da sa njim ode na večeru u jedan poznati beogradski restoran i da nekoliko sati razgovaraju o različitim temama.

“Bili smo zajedno na večeri. Divan je i veoma duhovit. Tokom večere pričali smo o raznim stvarima, mnogo smo pričali i o mom suprugu koji je veliki njegov fan, onda smo se slikali zajedno i poslala sam mu fotografiju”, kaže kroz osmeh lepa pevačica koja priznaje da njen suprug nije bio ljubomoran što je ona u društvu Deppa, već ih je sve pozdravio.

Kaja otkriva i kakav je zaista ovaj glumac:

“Ne možete ni da zamislite koliko je normalan čovek, pristojan, ali sa određenom dozom šarma. Da ga sretnete na ulici, ne biste pomislili da je to on koliko je normalna osoba.”

Pored priče o njenom suprugu, Kaja je sa Deppom pretresla i druge teme, a onda mu je dala savet koji će iskoristiti tokom boravka u Srbiji.

“Objasnila sam mu koja su mesta najbolja u Beogradu kako bi mogao da ih poseti, otkrila sam mu neke stvari o našoj zemlji koje do sada nije imao prilike da čuje”, kaže pevačica i otkriva šta joj je rekao glumac.

“Rekao mi je da do sada nije bio ni u jednom gradu na svetu gde je video toliko lepih devojaka, a verujte da sam se složila sa njim”, kroz smeh kaže Ostojićeva za Blic.

Na pitanje da li će možda zaigrati u nekom njegovom filmskom ostvarenju, rekla je:

“Pustite vreme da pokaže sve, mnogo sam vam rekla do sada.”

POSLEDNJE VESTI