Search
Close this search box.

Ćerka Kaje Ostojić ima 19 godina i njena je kopija

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Kaja Ostojić važi za jednu od talentovanijih i atraktivnijih pevačica sa naših prostora. Malo ko zna da ona ima prelepu ćerku od 19 godina koja neverovatno liči na nju.
Kaja je nedavno objavila post s ćerkom Nikolinom, a majka i ćerka na fotografiji izgledaju kao sestre. S obzirom na to da Kaja izgleda veoma mladiliko, neki od komenatara su bili – ko je tu majka a ko ćerka? Njih dve su blistale u izlasku, a s obzirom na to da je Kaja nju dobila jako mlada, sada se već može reći da ima drugaricu za izlazak.
„Zenica oka mog. Ponosna sam na sve što si postala, i u kakvu divnu ženu rasteš. Hvala nebesima sšto je pubertet na izmaku i što je sada tako lepo i lako biti tvoja mama“, napisala je Kaja u opisu fotografija. Komentari su se ispod fotografije nizali, jer je njena emotivna poruka posvećena ćerki izazvala pravu lavinu kod pratilaca koji nisu ostali ravnodušni: https://www.instagram.com/p/CSkIYhLCtIx/?utm_source=ig_embed&ig_rid=9fe550a5-bf4a-4e03-920e-af0592704d17 „Slatke ste“, „Kao drugarice“, „Prelepe“, „Da li je moguće da ovoliku ćerku imaš?“
Kaja je sa prvim mužem Nikolom Dragojlovićem započela vezu u četvrtom razredu gimnazije, a sa 18 godina je ostala u drugom stanju, zbog čega je školu vanredno završila. „Kada sam saznala da sam trudna, nisam bila uplašena, iako sam bila mlada. Nije ni Nikola. Bili smo u fazonu – to je tako, mi se volimo, zadržaćemo dete i venčaćemo se jer nam je lepo. Ali nije bilo lepo.“ Tada su počeli veliki problemi u Kajinom životu. Njeni roditelji Smiljana i Živko nisu voleli Nikolu, a bili su ljuti i što je njihova mezimica tako mlada ostala u drugom stanju i nije završila školu. Kaja je Nikolu ostavila kada je njihova ćerka imala samo šest meseci. Preselila se kod roditelja u Novi Sad i tamo živela dve godine. Potom je bila u braku sa košarkašem Urošem Duvnjakom, a onda i sa svetski poznatim di-džejem Džuniorom Džekom, a sada uživa u ljubavi sa fudbalerom Mateom Pavlovićem.

POSLEDNJE VESTI