Demantovala skandal: Kaja tvrdi da je niko nije izbacio iz hotela

Kada kreće nova sezona Survivora?

Prijavi se na newsletter i saznaj među prvima.

Nakon što se u javnosti pojavila priča da je Kaju Ostojić iz hotela izbacio otac njenog dečka, hrvatskog tenisera Borne Ćorića, pevačica se oglasila na Instagramu i demantovala natpise.

„Kad vidim kako se pojedine persone pasionirano trude da me degradiraju i povuku u svoje blato, shvatim koliko sam ustvari velika i BITNA!“ počela je ona.

„I eto danas imam potrebu da podelim sa mojim pratiocima da su sve sto ovih dana citaju o men a na temu mog privatnog zivota, same notorne LAŽI I IZMIŠLJOTINE, objavljene samo i jedino sa ciljem da se meni lično nanese šteta, a zašto? Pa zato što sam nedavno poslala 14 tuzbi koje će se uskoro realizovati. U ovakve svrakopise veruje jos samo baba Miloika iz Surdulice sa svoja dva zuba u glavi.

„Mene i meni intelektualno slice ovakve gluposti samo zasmejavaju. Ako imate jos kakvu slicnu ideju i trac – samo pucaite, meniizlazi nova nesma za par dana pa taman da se malo digne prašina,“ završila je ona.

https://www.instagram.com/p/CqBMOcNNNjX/?hl=en

Podsećanja radi, Kurir je pisao da se sa vezom Kaje i Borne ne slaže teniserov otac i da je tu nastao glavni problem. „Kaja je u Ameriku došla zbog Borne, s kojim je već neko vreme u tajnoj romansi, ali ta poseta se nije završila slavno. Bili su smešteni u istom hotelu. Kao što i biva, on je sve finansirao.“ počinje izvor Kurira.

„Međutim, haos je nastao kada se pojavio njegov otac. On je stigao nekoliko dana posle pevačice. Želeo je da bude uz sina na turniru i nije mu se dopalo kada je video da Borna više trenira s Kajom nego na terenu,“ nastavlja izvor.

Roditelji nisu za ovu vezu

Njegovom ocu, navodno, smeta razlika u godinama.

„Smatra da njegovom sinu više priliči da bude s Kajinom ćerkom, koja ima dvadeset i jednu godinu, a ne s majkom, koja je od njega starija trinaest godina. Zbog toga što je Kaja došla u Majami kod Borne on na društvenim mrežama nije objavljivao čak ni da je na turniru. U to su upućeni samo sportski novinari,“ navodi izvor i dodaje:

„Njegovi majka i otac ne podržavaju tu ljubav, niti će. Iznad svega im smeta to što je Kaja kuma sa osuđenim makroom Duškom Banjcem, kog svim silama javno brani. To je bruka i sramota za porodicu da im sin bude u društvu ljudi koji imaju veze sa prostitucijom. Roditeljima je sve jasno.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI