Kaya u društvu Johnnyja Deppa: Onakav je kakvim sam ga zamišljala

Katarina Kaya Ostojić jedna je od retkih koji su imali priliku da sretnu holivudskog glumca Johhnyja Deppa tokom njegovog boravka u Beogradu.

Iako detalji njihovog susreta nisu poznati, niti je poznato kako je do njega došlo, imajući u vidu da je glumac zahtevao poptunu anonimnost, fotografija je osvanula na Instagramu.

“Evo ga… heroj mog detinjstva, moja prva suza uz tinejdžerski film. Tako topla i skromna osoba… baš kakvom sam ga zamišljala. Legenda koja ne bledi,” napisala je ona uz zajedničku fotografiju.

Johnny Depp trenutno u Beogradu snima novi film ‘Minamata‘ u kojem tumači ulogu fotoreportera Williama Eugenea Smitha. Snimanje se odvija u tajnosti. Za potrebe uloge, on je morao da se ugoji, ali i pusti bradu.

Depp je odseo u luksuznom beogradskom hotelu, a na raspolaganju mu je čak i vlastiti ulaz u kompleks, a sa sobom je doveo i svoje osoblje. Na raspolaganju mu je obezbeđenje koje ga štiti od obožavatelja i paparaca, te ga tako do sada niko od fotografa nije uslikao. Ipak, navodno je jednom morao da promeni hotel – zbog prostitutki.

“Znali smo da će dolazak Johnnyja Deppa izazvati veliku pažnju javnosti, ali nismo mogli da pretpostavimo da glumac neće imati mira od obožavateljki koje su se otvoreno nudile i preporučivale glumcu preko osoblja. Dolazile su i devojke lakog morala, one koje naplaćuju seksualne usluge. Pošto će se u Beogradu zadržati pet nedelja, morali smo da ga premestimo u drugi smeštaj, na potpuno suprotnu lokaciju, kako bi zadržao privatnost koju je i sam tražio. Tako je kompletna ekipa oko Deppa, od njegovih kuvara i stilista, pa sve do osiguranja, premeštena s njim na tajnu lokaciju”, ispričao je Kuriru izvor iz produkcije.

Povezane vesti

Back to Top