Razvodi se Kaja Ostojić: krivac za razvod hrvatski fudbaler?

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Pevačica Katarina Kaya Ostojić i svetski poznat DJ Junior Jack navodno se razvode nakon pet godina braka.

Kako pišu domaći mediji, Kaja veće neko vreme želi da okonča brak u kome nije srećna, ali i da napusti Belgiju, u kojoj živi.

https://www.instagram.com/p/BwUjg0GA7Ex/

Ipak, prema saznanjima Srpskog telegrafa, pevačica se navodno razvodi, zbog fudbalera Matea Pavlovića koji igra za francuski SCO Angres. Kaja i sedam godina mlađi fudbaler stupili su u kontakt pre par meseci preko Instagrama.

„Mateo je poslao Kaji poruku i ona mu je odmah odgovorila. Prvo su se dopisivali nekoliko nedelja, nakon čega su se i videli. odmah su sevnule varnice među njima i ušli su u tajnu vezu. Međutim, Mateu se nije dopadalo to što Kaja uprkos njihovoj vezi i dalje živi sa Džuniorom Džekom, pa je tražio da raskine sa njim i da se preseli kod njega u Francusku,“ kaže izvor za ovaj list i dodaje:

„Toliko je odlepio za njom, da se bukvalno ne razdvajaju. Pre par dana joj je priredio romantičnu večeru povodom rođendana, na kojoj joj je poklonio 101 ružu. Bukvalno joj skida zvezde sa neba.“

Da su bliski, pokazuju i fotografije: Kaja je nedavno, baš za svoj rođendan objavila fotografiju predela, a isti taj predeo slikao je i Mateo, dok mu je pevačica lajkovala fotografiju.

POSLEDNJE VESTI