Prati nas

Joksimović i Kristina Kovač sudije ‘X factora’

Televizija

Joksimović i Kristina Kovač sudije ‘X factora’

Kristina i Željko sudije ‘X factor Adria’

 

X factor Adria počinje 14. oktobra: krenule su pred-audicije, a iz dana u dan otkriva se sve više detalja o predstojećem televizijskom spektaklu koji ćemo gledati na televiziji Pink.

Iz produkcije X factora danas su zvanično objavljena imena prva dva člana žirija. U pitanju su jedan od najznačajnijih autora i pevača pop muzike današnjice – Željko Joksimović i kompozitorka i pevačica poznata po uvođenju novih muzičkih trendova u domaću muziku – Kristina Kovač. Članovi žirija su trenutno u fazi boljeg upoznavanja i pravljenja strategije za nastupajući veoma odgovoran i težak posao koji obuhvata i edukaciju talenata koji su se prijavili za ovaj svetski poznat TV format.

Naime, oni su ne samo žiri već i mentori mladih ljudi koji žele da postanu slavni. Tokom narednih dana oni će imati veliki broj aktivnosti. Gledaoci u Srbiji, Crnoj Gori, Makedoniji i Bosni i Hercegovini moći će da prate šou X factor 14. oktobra.

Inače, 17. septembra biće završene sve pred-audicije. Tada će biti odabrano 300 takmičara koji će se boriti za titulu pobednika. Među kandidatima koji veruju da imaju X factor na pred-audicijama bilo je i nekoliko poznatih ličnosti, kao što je Nikola Paunović iz Operacije trijumf, Mirna Košanin iz Zvezda Granda i Miki Rajković iz Petog elementa. Da su oni proši pred-audicije, saznaćemo uskoro.

Redakcija Tracara.com

52 komentara

52 Comments

  1. sisa lazljiva, o da

    09. 09. 2013. at 14:39

    Zeljko ok, ali Kristina, pa zar smo tako nisko pali? :O

  2. slanina

    09. 09. 2013. at 14:39

    ma sve je vrh, svakako ce se gledati cim ste se naprzili ovoliko ;)

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Televizija

To Top