Search
Close this search box.

Jovana i Željko Joksimović na meti bivšeg prijatelja, u sve umešan i Biković?!

Saznaj sve o Survivoru pre drugih!

Prijavi se na naš newsletter odmah i informacije dobijaš pre drugih!

Jovana i Željko Joksimović bivši prijatelj hteo je da napakosti lažnim informacijama, a za sve iskoristio Miloša Bikovića! 
Anonimni, bivši prijatelj poznatog para hteo je da se pročuje kako je glumac, navodno, zainteresovan za voditeljku. Naravno, to nije tačno. „Već se pomalo šuška kako je Miloš navodno slab na Jovanu i kako je, navodno, oduševljen jer je ona mlada, lepa, uspešna, svoja… Naravno, ta priča da se on loži na Jovanu je nebuloza, ali abronoše ne gube vreme.“ tvrdi izvor za Scandal.
„Inače, sve je izmislio Željkov i Jovanin prijatelj kome su oni bezuslovno verovali, ali je on hteo da im napravi haos zbog ljubomore. Nije mogao da izdrži činjenicu da Joksimovići imaju vilu, televiziju, uspešni su oboje, a on s tim nije mogao da se nosi, te je počeo da laže i kleveta ih. Za Miloša se pak odlučio jer je i on mlad i uspešan, a i dobar je sa Joksimovićima, pa se tom ljubomornom prijatelju učinilo da će tako svima da im pomrsi konce, međutim, od toga nema ništa,“ nastavlja izvor i zaključuje: „I Joksimovići i  Miloš sigurno znaju da su sve to nebuloze, pa ako su te priče stigle i do njih, verujem da se svemu slatko smeju.“

POSLEDNJE VESTI