Bjela izbacio Jovanu Joksimović iz serije „Toma“?

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Na male ekran dolazi i serija „Toma”, a nedavno je otkriveno i da će su seriji pojaviti i supruga Željka Joksimovića, Jovana, koja će imati ulogu voditeljke. Međutim, kako je Kurir objavio te scene su izbačene.

Film „Toma“ Dragana Bjelogrlića i Željka Joksimovića za dva i po meseca prikazivanja pogledalo je više od milion ljudi, a publika će nastavak priče i istoimenu seriju moći da gleda na RTS tek naredne jeseni.

Deo glumačke ekipe biće i voditeljka Jovana Joksimović, koje nema u finalnoj verziji biografske drame o Tomi Zdravkoviću. Producenti ovog ostvarenja Dragan Bjelogrlić i Željko Joksimović za ulogu u filmu angažovali su i Jovanu, ali su te scene izbačene u montaži.

Voditeljka „Uranaka“ na televiziji K1 tumači novinarku, što je i sama otkrila u svojoj novogodišnjoj emisiji.

Sada je konačno i jasno što ona nije sa ekipom šetala crvenim tepihom na beogradskoj premijeri u Sava centru.

Reditelj i scenarista filma o najvećem boemu otkriva kako će izgledati Tomin život kada se pretoči u seriju. On objašnjava da će se serija razlikovati od filma.

„Serija ima osam epizoda, obuhvata sve Tomine žene. Temeljnije prati njegov život, u tome će biti četiristo minuta materijala. Emitovanje će početi sredinom jeseni“, otkrio je nedqavno reditelj i scenarista filma „Toma“ Zoran Lisinac

POSLEDNJE VESTI