Joksimović: Ovde je peder svako ko se umiva i ošiša dlake!

Željko počeo kao folk kompozitor (foto: Facebook)
Progovorio o optužbama da je homoseksualac! (foto: Facebook)

Talenat Željka Joksimovića niko nikada nije osporio. Međutim, seksulno opredeljenje jeste. Upravo zbog toga Željko je po prvi put je odgovario na tračeve da li je gej.

“To je toliko bolesno da ne znam šta bih rekao. Mi živimo naš život, imamo dete, prijatelje, porodicu, radimo i trudimo se da budemo bolji. Non-stop smo usredsređeni jedno na drugo. Pa barem nas dvoje možeš neprestano da vidiš uvek i svuda zajedno. Ovde je “peder” svako ko se umiva i ošiša dlake. Do 2004. otvore prozor na kolima i viknu mi “pederu”. Sad kad me sretnu često mi kažu “kralju”, “legendo”, “kakva ti je ova pesma”. Valjda sad više nisam? Ogromna odgovornost je na medijima jer oni kreiraju sliku o svemu o čemu pišu. Pa i svima nama koji se bavimo javnim poslom”, poručuje Joksimović, osvrćući se na priču da je stalno našminkan.

“Za mene kažu da se šminkam. A ja ti kažem ko god da je ikada ušao u TV studio ili snimao spot zna da mora da uđe prvo u šminkernicu da se ne bi sijao od svetla i onda silazi u studio. To nema veze sa mozgom. Ali došle su te priče do toga da mi jednom, na početku veze, kada sam sedeo sa Jovanom na ručku, ona kaže: “Izvini, moram da te pipinem.” Ja je pitam “Što”? Kaže “Nisi našminkan, a koža ti je takva da deluje kao da jesi”. Ovde je tri puta izgovorena laž postala istina i za to niko ne odgovara. Moraš da osetiš kad je moment da nekom pokažeš zube. Nismo mi u Švedskoj. Zamisli kako je moja ćerka odrastala i šta je sve čitala u novinama. Da joj je tata peder, da se šminka. Kako je njoj kad odlazila u školu? Da li je neko razmišljao o tome?”

Izvor: Nedeljnik/Telegraf

Povezane vesti