Jugoslav Karić otkrio zašto je njegovoj ženi podmetnuta afera sa Šerifovićkom

(foto: Instagram/elena.koromankaric)
(foto: Instagram/elena.karomankaric)

Nekoliko dana unazad mnogo se pisalo o navodnoj ljubavnoj vezi između Marije Šerifović Elene Karić, što je kao rezultat imalo to da se nekadašnja evrovizijska pobednica skloni iz zemlje u Ameriku.

Porodica čuvene kreatorke nameštaja je oštro demantovala sve ove navode, a sada se oglasio i njen suprug Jugoslav Karić, koji je otkrio svoje mišljenje o tome zbog čega se sve ovo odigralo.

“Što je čovek uspešniji, finiji, kulturniji, lepši, više smeta nekima… Zato sam vam i rekao, kada imate nešto ozbiljno, ili lepo, ili dobro, ili neku humanitarnu akciju, tu sam. Za svaki komentar ili pomoć smo dostupni, kao što smo i do sada bili, samo što o tome niti govorimo niti pišemo, jer to radimo zato što jednostavno želimo i možemo”, izjavio je on za Alo i dodao: “A sve ostalo? Neka pišu šta hoće, mi ćemo svojim delima i ponašanjem dokazati suprotno. Uostalom, oni koji nas znaju su svestni toga.”

Jugoslav je, za kraj, podržao i svoju suprugu rečima: “Kada je koren duboko, nema razloga da se plašite oluje. Niko ne može da nas slomi. Širite ljubav, a ne otrov.”

Povezane vesti

Back to Top