Search
Close this search box.

Kako danas izgleda Maribel iz serije ‘Rubi’

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Lepa glumica danas je supruga i majka i sve manje snima telenovele (foto; Instagram)

Latinoamerička sapunica Rubi, koja se prikazivala na televiziji Pink pre desetak godina, brzo je osvojila publiku, prvenstveno neobičnom pričom i glavnom junakinjom, koja je, za razliku od svih dotadašnjih, bila zlobna.

Prelepu i ambicioznu, ali siromašnu Rubi, koja ne preza ni od čega da bi došla do svog cilja, maestralno je odigrala Barbara Mori. Ali svima je u sećanju ostala, skromna bogatašica Maribel, sa problematičnom nogom, koja je bila najbolja drugarica naslovne junakinje. Međutim, namere njene lažne prijateljice Rubi nisu bile časne, te je koristila nesrećnu devojku da bi došla do bogatstva i na kraju je ostala bez verenika, a dobila je nadimak ‘ćopava Maribel’, koji joj je nadenula zlobna crnka.

Ekipa serije ‘Rubi’ se nedavno ponovo okupila (foto; Instagram)

Upoznajte sina popularne Barbare Mori

Glumica Jacqueline Bracamontes je 2000. godine ponela titulu Mis Meksika, što joj je otvorilo vrata telenovela, te je 2003. godine snimila prvu sapunicu, nakon kratkog angažnama na televiziji. Sledeće godine je ulogom Maribel u seriji Rubi osvojila svet i dostigla planetarnu popularnost. 2008. godine je sa tadašnjim verenikom Valentinom LanusonomJaime Camilom glumila u, takođe veoma popularnoj, sapunici Las tontas no van al cielo.

Glumila je Candy u seriji 'Glupače ne idu u raj' (foto: jaimecamill.com)
Glumila je Candy u seriji ‘Glupače ne idu u raj’ (foto: jaimecamill.com)

Danas je Jacky, kako joj je nadimak, udata majka dvoje dece. Venčala se 2011. godine za biznismena i profesionalnim vozačem relija Martinom Fuentesom, a 2013. je na svet donela blizance, dečaka i devojčicu, ali je nažalost sinčić odmah po rođenju premunuo, usled komplikacija sa disanjem. Posle godinu dana porodica je postala bogatija za još jednog člana, ćerkicu Carolinu. Lepa glumica se sada posvetila porodici i sve manje snima i poslednja uloga joj je bila u rimejku argentinske serije Mujeres asesinas, a oprobala se i kao voditeljka meksičkog izdanja mužičkog takičenja The Voice.

Jacqueline Bracamontes  4
Jacqueline i Martin sa ćerkicama (foto: Instagram)
Jacqueline Bracamontes
Proslava 1. rođendana njene mezimice Caroline, pre nekoliko dana (foto: Instagram)
Jacky bodri supruga Martina na trkama (foto: Instagram)
Jacky bodri supruga Martina na trkama (foto: Instagram)

POSLEDNJE VESTI