Sećate se Barbare Mori, čuvene Rubi? Ovo je njen sin

Najbolji drugovi! (foto: Quien)

Popularnu meksičku glumicu Barbaru Mori ste mogli upoznati kroz telenovele koje je snimila. U poslednje vreme, pažnju medija okupira njen naslednik Sergio Mayer Morikoji je nasledio maminu lepotu i šarm njegovog oca Sergia Mayera.

U intervjuu za magazin Quien, mezimac svoje majke je progovorio koliko mu je stalo do izgleda i koliko je teško nositi se sa slavom, budući da su mu oba roditelja medijske ličnosti i kakvi su njegovi planovi za budućnost.

“Moji planovi su da odem na Berkley i da odatle krenem sa svojom karijerom. Sviram nekoliko instrumenata još od svoje treće godine. Prvo sam počeo sa violinom, ali se u njoj nisam pronašao. Sa pet godina sam počeo da uzimam časove gitare, ali jedino što me je ostavilo bez daha je bio klavir, za koji smatram da sam prirodan talenat jer nisam uzimao nikakvu pomoć oko toga. Počeo sam pre nekoliko godina i uvek sam posle škole išao na vežbanje u domu vojske jer nisam imao svoj”, govori Sergio.

Sve što je ikada u životu radio i rekao, radio je to, kako kaže, lirski, sa pesmom, tako da ga ne zanimaju mnogo glumačke vode u kojima su njegovi roditelji, već mu je želja da se bavi muzikom, budući da je već počeo u slobodno vreme da kompnuje.

Sergio danas ima 19 godina i već je prava zvezda Instagrama, na kome postavlja slike, gde se može primetiti da obožava da pozira, ili pak da se uslika sa svojom majkom.

“Moj Instagram profil mi je favorit među društvenim mrežama. Na primer, na Twitteru moraš da postaviš nešto smešno da bi imao dosta pratilaca, na Vineu postavljam neke loše klipove, ali Instagram me najviše oduševljava jer možeš da izraziš svoju umetničku stranu. Obožavam fotografiju, a još više obožavam selfije”, priznaje ovaj momak.

Međutim, u poslednje vreme, Sergio na svoj profil izbacuje fotografije na kojima je obnažen, pokazujući svoje trbušne mišiće, a ni ne krije da je debitovao kao model, zbog čega ga fanovi porede sa kanadskim pevačem Justinom Bieberom.

(foto: Instagram)

“To je jako smešno. Uvek pitam zašto me porede sa Justinom. Možda zato jer sam tinejdžer kakav je on bio ili zato što nosim bokserice Calvina Kleina kao i on? Pa čak i kada pevam sa društvom oni mi kažu da sam meksički Justin Bieber. Začepite, molim vas, i nemojte to da govorite”, kroz smeh je izjavio Sergio.

“Ne kažem da je Justin gori od mene, samo što nije to što ja želim da budem u životu. Poštujem ga, ali ja idem drugim putem.”

Sudeći po njegovim fotografijama, mnogi su se zapitali oko njegove seksualne orijentacije, ali je odmah odgovorio da je sto posto heteroseksualne prirode i da su ga roditelji od malih nogu učili tome, a ne krije i da ima bliske prijatelje koji su gej, sa kojima se ne plaši da ima fizički kontakt.

U intervjuu je ispričao i kako je to biti konstantno u žiži javnosti, živeti sa proslavljenim roditeljima i koliko mu je teško da razazna ko mu je pravi prijatelj.

“Pošto sam rođen sa tim, kada sam bio mali, nisam nogo pridavao pažnju tome. Ne znam da li je to dobro ili loše. Ono što mi je uvek bilo teško jeste odabir novih prijatelja. Ne znaš ko ti je zaista pravi prijatelj, a ko želi da dođe u tvoju kući zbog nečeg drugog. Jako sam društvena osoba i slažem se sa svima, ali prave prijatelje mogu da nabrojim samo na tri prsta”, iskren je on.

Na kraju, morao je i da odgovori na pitanja kako se slaže sa majkom i kakvu figuru predstavlja ona u njegovom životu.

“Imam nekoliko prijatelja čije su majke jako stroge, ali moja majka… ona mi je više prijatelj nego majka. To je jako pomoglo da naš odnos bude ovakav. Ja joj govorim sve, kao i ona meni. Baš smo prava podrška jedno drugom. Svi mi kažu da jako ličim na nju, a ona kaže da baš ličim na oca. Šteta što nemam njene oči, to bih voleo da sam nasledio od nje”, završava Sergio, priznajući da mu majčina popularnost ponekad donese poene kod devojaka.

Povezane vesti