Raj za oči: Netfliksova nova serija je puna zgodnih frajera

https://www.instagram.com/p/CFx1wMygxaY/ Ako ste fan radova Šonde Rajms, iz čijeg su uma nastale serije Uvod u anatomiju, Skandal i Kako se izvući sa ubistvom, možda imamo novu vikend bindž seriju za vas, koja je pored interesantnog scenarija prepuna i zgodnih, golišavih frajera.
Serija “Bridgerton”, zasnovana je na knjizi koju je napisala Džulija Kvin: knjiga ima 9 delova, od kojih je prvi, The Duke and I, objavljen. 2000. godine. Serija prati londonsko društvo potreseno anonimnom kolumnom koju je napisala dobro informisana Lejdi Visldaun. Takođe, pratimo Dafni Bridgerton, koja pokušava da nađe prosca. Sreće Sajmona Baseta i njih dvoje prave pakleni plan. Sočni skandali i ljubavne zavrzlame: kao kada bi serija Gossip Girl bila smeštena u 19. veku. Pored dobre glumačke postove, u kojoj igra i Džuli Endruz, serija je prepuna zgodnih, golišavih momaka koji su pravi raj za oči – jer ko još gleda serije u kojoj nema zgodnih frajera? Tu je Reg Džon Pejdž, koji pored golišavih scena u seriji ima i vrlo interesantne fotke na Instagramu. Zapravo, basic, ali je barem zgodan. https://www.instagram.com/p/CJgivstjZKd/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading Tu je i Džonatan Bejli, za kim ćete definitivno odlepiti. https://www.instagram.com/p/Bj7mxTngsfl/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading https://www.instagram.com/p/Bz6ApT9AjAu/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading Neizostavan deo zgodne glumačke postavke je i Martins Imangb, koji je definitivno najzgodniji.
https://www.instagram.com/p/CJfu4ithcE8/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading https://www.instagram.com/p/CHKh5ruh56l/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading Za kraj liste, tu je i Luk Njuton, kojeg definitivno ne bismo smeli da izostavimo. https://www.instagram.com/p/BsGT1yUh_FS/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI