Kako je Isla Fisher prevarila porodicu fotkom Amy Adams?

Dve glumica često mešaju, te je Isla rešila malo da se našala na taj račun (foto: Wenn)

Ne krivimo vas ako mislite da su Isla Fisher i Amy Adams ista osoba, naročito jer obe glumice igraju u novom psihološkom trileru Toma Forda Nocturnal Animals, i to fiktivnu i stvarnu verziju iste osobe, što je još više zbunjujuće.

Ali i same glumice su svesne međusobne sličnosti, pa su su poput još jednog para crvenokosih kolegenica koje često menjaju jednu za drugu, odlučile da se malo poigraju.

Naime, Isla je u intervjuu za Today priznala da ljudi često mešaju nju i dobitnicu Oskara, Amy Adams, te je sa suprugom Sachom Baron Cohenom želela da se porodicom i prijateljima našali u porodičnim božićnim čestitkama.

“Isekla sam svoje i zalepila lice Amy Adams preko, tako da su na forografijama bili Sacha, Amy i deca, a na čestitkama je pisalo: ‘Praznični pozdrav od Sache i Isle’. I niko nije primetio. Svi su govorili: ‘Vaša čestitka je bila tako slatka’. A ja sam im priznala: ‘To je bila šala. Ono uopšte nisam bila ja već Amy'”, rekla je glumica.

Pogledajte trejler za film koji je na nedavno održanom Festivalu u Veneciji dobio Srebrnog lava i koji kritičari već vide kao potencijalnog kandidat za Oskara za najbolji film.

Povezane vesti

Back to Top