Kako je Khloe Kardashian izgubila 5 kg za 10 dana!

30-godišnja sestra Kardashian izgleda bolje nego ikada, posebno sada nakon što je u roku od 10 dana izgubila čak 5 kilograma! Njene metode mršavljenja otkriva trener Gunnar Peterson.

Odlazak u teretanu postao je svakodnevnica (foto: Instagram)

Najveća tajna zvezde, po mišljenju trenera, je njena bespogovorna predanost cilju: “Ona radi toliko napo**o. Ponavljanje je majka mudrosti, a u njenom slučaju to je ponavljanje svakodnevnih odlazaka u teretanu – tamo je svakog jutra!”, objašnjava Gunnar i dodaje: “Naravno, takav nagli gubitak ne može se postići samo odlaskom u teretanu, pa tako Khloe kada god ugrabi malo slobodnog vremena upali TV i krene da radi trbušnjake ili čak da vrti hula-hop, što zvuči suludo, ali zaista funkcioniše. Takav konstantni napor čini čuda kada je mršavljenje u pitanju”.

Rezultati nikada očigledniji! (foto: Instagram)

Kada je ishrana u pitanju, ključ je smanjivanje porcija. “Na primer, i dalje jedem smrznuti jogurt, ali ću pojesti manje od bilo koga drugog za stolom, na taj način ne dobijam poriv da se prejedam”, objasnila je Kardashianka.

Ipak, da bi smršala u tako kratkom roku, morala je potpuno da izbaci slatko i umesto toga unosi velike količine svežeg voća i povrća.

Povezane vesti