in

Kako su sestre Rodić postale srpske Kardašijanove

Kao što su se Kim, Khloe i Kourtney Kardašijan naizgled iznenada pojavile na američkoj javnoj sceni, tako su se kod nas Bogdana, Bojana i Nataša našle u centru medijske pažnje i postale pandan sestrama Kardashian, ali na srpski način. Kako?

Sve je počelo od druženja sa poznatima. Da vas podsetimo, Kim Kardašijan je bila asistentkinja  i drugarica Paris Hilton, koja tada, kao najpoznatija i najpopularnija starleta i naslednica nije ni slutila  da će ova učiniti da svet gotovo i zaboravi na nju.

Sa druge strane, javnosti je poznato veliko prijateljstvo, Bojane Rodić sa Anastasijom Ražnatović, koje je na kraju i kumovalo udaji najmlađe sestre Rodić za do tada najpoznatijeg kazanovu Veljka Ražnatovića.

Legenda o sestrama Rodić kreće na pijaci verovali ili ne. Na koj su njih tri prodavale piliće (porodični biznis). U komsiku su ih halili da su vredne i da pomažu roditeljima.

Veza, a kasnije i udaja Bogdane Rodić za Veljka Ražnatovića vinula je kako Bogdanu, tako i Bojanu i Natašu u centar zbivanja naše javne scene. Mediji su pratili svaki korak, ovih mladih devojka, a sve manje se pisalo o pijaci, a sve više o njihovom ljubavnom životu.

I dok se Bogdana smirila kraj Veljka, Bojanin ljubavni život dospeo je u žižu interesovanja.

Ona trenutno uživa u skladnoj vezi sa Mirkom Šijanom sa kojim sada čeka bebu, ali je pre njega ljubila biznismena Dejana Savića, koji ju je navodno, prema pričama,  vodio na putovanja i ispunjavao sve želje.

View this post on Instagram

A post shared by Bojana Rodic (@bojana__rodic)

Po popularnosti na Instagramu ona ima najviše sličnosti sa Kardašijankama i prati je oko 51.000 ljudi.

Ona se tamo hvali kako putovanjima, šopinzima, izlascima, tako i svojim fizičkim izgledom.

I Bojana je, poput svojih, ali i sestara Kardašijan, popunila usne hijaluronom.

Najmanje se ipak, zna o životu Nataše Rodić. Ona je neka vrsta misterije. Nataša je dugo bila u vezi, a onda je odjednom ostavila dečka, a mediji su pisali  o njenoj navodnoj romansi sa sinom Zlate Petrović i voditelja Peje, što je ona demantovala.

Sličnos sestara Kardašijan i Rodić na kraju sustinski je ta što su pojavile naizgled  niotkuda i okupirale svojim životom sav medijski prostor, kada je u pitanju zabava. I jedne i druge postale su svojevrsan trend i bred. Prve na američki način, druge na srpski. A u centru svega jesu, pare, ljubav i slava i popularnost.