Kanye West opet pokušao da otme nagradu zbog Beyonce

Pomirili se (foto: Wire Image)
Pomirili se (foto: Wire Image)

Kanye West baš voli da otima mikrofone tokom dodela nagrada, a ni Grammy 2015. godine nije bio izuzetak.

Sigurno ne treba podsećati na čuveni ispad ovog repera sa dodele MTV VMA 2009. godine kada je upropastio veče svojoj mlađoj koleginici Taylor Swift tako što joj je prekinuo govor, oteo mikrofon i rekao kako smatra da je nagradu za najbolji video u ženskoj konkurenciji trebala da osvoji Beyonce.

Ipak, čini se da mu je Taylor oprostila jer ako neko pre toga i nije znao ko je ona od tada je sigurno znao. Njih dvoje su se čak i fotkali zajedno na ovogodišnjoj dodeli Grammyja.

Međutim, nakon što je na iznenađenje svih Beck osvojio nagradu za najbolji album godine, Kanye je dotrčao na pozornicu da mu otme mikrofon. Razlog? Ponovo Beyonce jer su svi očekivali da će bez sumnje ona odneti kući ovaj trofej.

Kanye West

Na svu sreću, Kanye se samo šalio na svoj račun i time je izazvao smeh publike, ali moramo priznati da je bilo neprocenljivo gledati lica Beyonce i njenog supruga Jay Zija koji u prvi mah nisu bili sigurni da je šala u pitanju.

Međutim, ni mi sami nismo sigurni koliko se Kanye samo šalio ako se uzme u obzir izjava koju je dao kasnije te večeri za E! News.

“Ako planiraju da i dalje prave zvezde dolaze na dodelu Grammy nagrada onda moraju da prestanu da se igraju sa nama. Ako umanjuješ vrednost umetnosti time ubijaš kreativnost i inspiraciju. A dužnost nas kao umetnika je da inspirišemo ljude svakog dana, a kada ljudi slušaju Beyonce to ih podstiče”, izjavio je West.

Povezane vesti