Prati nas

Extra

Kanye West postao počasni doktor umetnosti na Univerzitetu

dr Kanye West (foto: blkdmnds)

dr Kanye West (foto: blkdmnds)

Pre nego što ga je slava vinula u nebesa, Kanye West studirao je engleski jezik na Univerzitetu u Čikagu, koji je napustio 1997. godine. Ipak, više nema zvanje propalog studenta već – doktora umetnosti!

Škola umetnosti Instituta u Čikagu rešila je da muzičkom geniju dodeli počasni doktorat umetnosti. Reperu je prva čestitala njegova supruga Kim Kardashian i to preko društvenih mreža, jer nije mogla da prisustvuje ceremoniji.

View this post on Instagram

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

“Dr Kanye West!!!!! Jako sam ponosna na tebe ljubavi i znam da bi i tvoja majka bila ponosna!”, potkrepila je ovim rečima Kim svoju fotografiju na Instagramu.

Pre nego što je izašao da primi diplomu, odeven u crnu svečanu odoru i noseći diplomsku kapu,  West je opisan kao rep mogul, koji ne veruje u muziku, već u ono šta muzikom kaže, koristeći se umetnošću kao sredstvo da postane ono što je danas.

Ponosni na njega! (foto: mirror)

Ponosni na njega! (foto: mirror)

“Ova čast će učiniti vaše živote mnogo lakšim iz dva razloga. Ne morate više da me branite toliko, a i ja ću vama učiniti vaše živote lakšim. A potrebne su samo ove Floyd Mayweather trake da bi pokazale ono što sam celog života ja pričao. Sada sam doktorirao na Insitutu za umetnost u Čikagu. Upisao sam ovu školu jer svaki put kada sam nešto kreirao u ovom univerzumu, bilo bi mi mnogo lakše da sam imao diplomu ovog instituta. Hvala vam!”, izjavio je reper na dodeli diplome.

loading...
5 komentara

5 Comments

 1. *STARSHIP

  12. 05. 2015. at 17:17

  KAD MOZE “MIMI ORO” STO NE MOZE I ON?

 2. dopestchick

  12. 05. 2015. at 18:57

  Smeje li se ovaj čovek nekada??

 3. El muchacho

  12. 05. 2015. at 20:11

  O kojoj karijeri oni toliko pricaju? 90% poznatih hopera imaju vise hitova od njega ! Brak JE taj koji ga je vinuo u nebesa, a NE karijera. Je l’ vi znate dva njegova mega-hita? Ja znam samo za stronger da je svojevremeno bio hit. Gde je on od Jaya, Diddyja, Browna ……….. zvezda bez pokrica.

 4. maja

  12. 05. 2015. at 21:46

  Doktor se postaje nakon minimum 8 godina vreeednog i posvecenog studiranja !
  Ovo sve je nesto drugo. Kanye nema taj intelektualni potencijal.

 5. Jelena

  12. 05. 2015. at 22:22

  najodvratnije bice na planeti..

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Extra

To Top