in ,

Kanye West postao počasni doktor umetnosti na Univerzitetu


dr Kanye West (foto: blkdmnds)
dr Kanye West (foto: blkdmnds)

Pre nego što ga je slava vinula u nebesa, Kanye West studirao je engleski jezik na Univerzitetu u Čikagu, koji je napustio 1997. godine. Ipak, više nema zvanje propalog studenta već – doktora umetnosti!

Škola umetnosti Instituta u Čikagu rešila je da muzičkom geniju dodeli počasni doktorat umetnosti. Reperu je prva čestitala njegova supruga Kim Kardashian i to preko društvenih mreža, jer nije mogla da prisustvuje ceremoniji.

View this post on Instagram

Dr. Kanye West!!!!!!! I'm so proud of you baby & I know your mom would be so proud too!!!! 🎓

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

„Dr Kanye West!!!!! Jako sam ponosna na tebe ljubavi i znam da bi i tvoja majka bila ponosna!“, potkrepila je ovim rečima Kim svoju fotografiju na Instagramu.

Pre nego što je izašao da primi diplomu, odeven u crnu svečanu odoru i noseći diplomsku kapu,  West je opisan kao rep mogul, koji ne veruje u muziku, već u ono šta muzikom kaže, koristeći se umetnošću kao sredstvo da postane ono što je danas.

Ponosni na njega! (foto: mirror)
Ponosni na njega! (foto: mirror)

„Ova čast će učiniti vaše živote mnogo lakšim iz dva razloga. Ne morate više da me branite toliko, a i ja ću vama učiniti vaše živote lakšim. A potrebne su samo ove Floyd Mayweather trake da bi pokazale ono što sam celog života ja pričao. Sada sam doktorirao na Insitutu za umetnost u Čikagu. Upisao sam ovu školu jer svaki put kada sam nešto kreirao u ovom univerzumu, bilo bi mi mnogo lakše da sam imao diplomu ovog instituta. Hvala vam!“, izjavio je reper na dodeli diplome.

https://www.youtube.com/watch?v=_A9mTVi8DZQ

loading...