Karađorđe: Prihvatiću dete moje maloletne ćerke

Aleksandra (levo) nosi bebu dečka svoje mame Ljube
Aleksandra (levo) nosi bebu dečka svoje mame Ljube

 

Već nedeljama unazad ne sleže sa prašina oko šokantnih dešavanja u porodici bivše farmerke Ljube Pantović.

Prvo se pisalo da je njena maloletna ćerka Aleksandra trudna i da nosi dete Ljubinog dečka, da bi po njenom napuštanju imanja u Lisoviću objavljeno da 16-ogodišnja devojčica nije trudna. Misteriju oko trudnoće razrešio je Karađorđe Subotić, Ljubin bivši muž i Aleksandrin otac.

“Ne mogu da idem protiv svog deteta! Sašu Čabarkapu ne volim, kao ni on mene. Moja najveća greška je što sam dozvolio da se sve ovo desi. On je slobodno ušetao, vrata su mu bila otvorena. To je ironija moje sudbine. Moja ćerka jeste trudna i, ako odluči da rodi njegovo dete, to ću prihvatiti. Ona živi sa mnom i tu može i da ostane”, kaže Karađorđe za Kurir, dodajući da je to udar na njega gde najviše boli.

“Ovo je sve udar na mene. Tamo gde najviše boli. U porodicu. Aleksandar je već ispričao koji su bili njegovi motivi. Ne mogu da verujem da je Ljuba nasela na njegovu priču, ona je inteligentna žena. Mislim da je sada došla sebi. Čabarkapa manipuliše našim detetom. Nije istina da ju je iko ovde tukao. Da sam je udario u stomak, više ne bi bila trudna. To su gluposti koje Čabarkapa plasira. Postoje snimci na kojima se vidi da nije pobegla bosa iz kuće, već je normalno izašla u japankama, noseći torbu”, rekao je Karađorđe za izvor.

Redakcija Tracara.com

Povezane vesti

Back to Top