Prati nas

Vesti

Katarina Grujić opet krije dečka

Katarina Grujić već sada ima šemu za predstavljanje svojih momaka: na početku veze skriva im lica, a na društvene mreže postavlja samo delove tela. Neposredno pred raskide, dobijemo priliku da saznamo o kome je reč.

Tako je i sada: pevačica je na instagramu objavila pantalone izvesne muške osobe, sa kojom se na narednoj fotografiji držala za ruku. Domaći mediji pišu da je to njen novi izabranik.

“Katarina je veoma srećna, blista u poslednje vreme. Dečko s kojim je u vezi je iz Sarajeva i prema njoj se ophodi kao prema princezi. Kaća kaže da se nijedan dečko ovako lepo nije ponašao prema njoj i da je sigurna da je onaj pravi,” kaže izvor blizak pevačici.

“Njih dvoje koriste svaki slobodan trenutak da provedu zajedno. Ona ne želi da otkrije ko je srećnik jer kad god je svog izabranika pokazala u javnosti ta veza se ubrzo završila,” dodaje izvor.

Njih dvoje su srećni, provode svaki trenutak zajedno, čak su i iskoristili da odu nekoliko dana na Jahorinu kako bi uživali, piše Srpski telegraf.

U maju prošle godine, šuškalo se da je Grujićeva raskinula vezu sa biznismenom Kostom Obradovićem, nakon čega je navodno uplovila u romansu sa Ognjenom Vranješom. Ipak, ovo nikada nije potvrđeno.

U septembru prošle godine, otkrila je da ima partnera Nikolu, za koga je verena. Ona je već pričala da smatra da je on onaj pravi, ali niko nije očekivao da će ovako brzo doći do venčanja. “Ja se udajem 20. maja, na svoj rođendan, 2019. godine”, rekla je Kaća u emisiji Premijera. Ona je pokazala i verenički prsten. Kako kaže, na venčanju ne želi kamere.

2 komentara

2 Comments

  1. goran

    05. 02. 2019. at 13:52

    OLOS

  2. Vranješ

    05. 02. 2019. at 20:13

    Ova devojka na godišnjoj bazi promeni 12 momaka i kao dok ona krije jednog kao nece da ga pokaže promeni 10 takvih UZAS OLOŠ KURVINJSKI

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top