Prati nas

Vesti

Katarina Grujić ponovo slobodna, javio se Buha?

Prilikom gostovanja atraktivne Katarine Grujić u emisiji Gossapp na pockettv aplikaciji kod voditeljke Marije Lazić, za pevačicu su stigla brojna pitanja iz svih krajeva sveta – pa i iz daleke Koreje.

Osim brojnih pohvala bilo je i nekoliko krajnje provokativnih pitanja a jedno od njih je navodno napisao i njen bivsi dečko Nemanja Buha!

Naime, korisnik koji se registrovao pod nadimkom “Nemanja Buha” pitao je kako joj je bilo u vezi sa njim i čega se seća. Katarina je bila šokirana i zatečena a zatim se našalila da nije menjala broj telefona i da sve sto ga interesuje može pitati direktno, a ne u emisiji.

Grujićeva je istakla da ne veruje da je to zaista on, ali da svaki njen bivši decko odlično zna šta je tokom veze sa njom bilo lepo ili pak ružno. Na pitanje fanova kada je imala prvog decka, bez pardona je otkrila da se prvi put poljubila u sedmom razredu osnovne škole, da je bila veoma stidljiva i tom prilikom apelovala na mlade generacije da ne žure sa odrastanjem i da uživaju u detinjstvu.

Voditeljka je pročitala zahtev jednog fana da se pevačica slika u dresu Ognjena Vranješa, fudbalera sa kojim je pevačica nedavno otpočela romansu, međutim sudeci po njenom odgovoru ista je vec okončana!

“Dres? Kakav dres? Nemam pojma o čemu govorite niti na sta se odnosi ovo pitanje,” kao iz topa je izgovorila, sto implicira da je Grujićeva ponovo slobodna!

Šta je otkrila o svojoj intimi, tetovažma kojima su joj momci dokazivali ljubav, vezama za jednu noć i seksu iz strasti pogledajte u emisiji.

loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Vesti

To Top