in

Katarina Grujić ulovila bogataša; kupuje stan u Beogradu na vodi


Spremna za novi stan

Katarina Grujić bila je sama nekoliko meseci, ali je nedavno uplovila u romansu sa bogatim biznismenom Semirom Junuzovićem iz Tuzle.

Kako piše Svet u novom broju, on će se zbog nje preseliti u Beograd, gde je pazario luksuzni stan u Beogradu na vodi, gde će njih dvoje živeti.

„Kaća u poslednje vreme ne skida osmeh s lica, na njoj se vidi da je zaljubljena, i to je i prestala da krije, ali ipak u medijima ne želi da eksponira svog dečka. Međutim, od porodice i prijatelja ga ne skriva, štaviše sa Semirom se pojavljuje na raznim porodičnim okupljanjima,“ kaže izvor i dodaje da je cela porodica zadovoljna njenim novim partnerom.

„Njeni roditelji su srećni što im je ćerka konačno našla dobrog dečka, koji je pritom veoma imućan i ne grebe se o njen novac. Njen otac Gruja oduševljen je potencijalnim zetom, i dok je ranije svakom Kaćinom dečku nalazio mane, kod ovog Tuzlanina apsolutno mu sve odgovora, te se tako i složio da Kaća živi s njim“, objašnjava izvor.

Semir je zbog pevačice pazario stan, a nije mu bio problem što je početna cena kvadrata bila 2.500 evra.

„Nju je zaljubljenost i strast ponela, pa čim ju je Semir pitao da žive zajedno, ona je kao iz topa pristala. Razmišljali su da li je pametnije da se on preseli u Beograd ili ona u Tuzlu, i na kraju su odlučili da on kupi stan u Beogradu na vodi. Sada su u fazi sređivanja, u pitanju je manji stan s jednom spavaćom sobom, ali i pored manje kvadrature bio je papreno skup. Grujićka će se do leta iseliti iz porodične vile na Voždovcu i početi zajednički život sa Semirom, a u međuvremenu će se viđati na relaciji Beograd–Tuzla“, kaže izvor.