Prati nas

Extra

Katy Perry i Nicki Minaj u zajedničkom duetu prozivaju Taylor Swift

Nicki i Katy udružile snage na novoj pesmi (foto: Twitter/nickiminaj)

Nicki i Katy udružile snage na novoj pesmi (foto: Twitter/nickiminaj)

Katy Perry iznenadila je juče fanove novom pesmom, Swish Swish, koju je snimila sa Nicki Minaj. Kako su se obe pevačice u prošlosti javno svađale sa Taylor Swift, mnogi veruju da je ovaj duet zapravo direktna prozivka plavokose pop princeze.

Nedavno je Perryjeva u intervjuu za ET priznala da ne zna da li hit Bad blood zapravo o svađi nje i Swiftove, (što naravno misli ceo svet), te da joj nije cilj da na albumu proziva ikoga. Međutim, reči pesme Swish, swish govore drugačije. “Ne napadaj me/Ne, nemoj danas/ti si proračunata/imam tvoj broj/jer ti si šala/a ja sam ubistvena kraljica sa tribina”, kaže Katy u novom singlu.

Reči pesme zaista ukazuju na netrpeljivost i prozivku, a deo koji peva Nicki u sličnom je tonu. “Nemoj da pokušavaš da me prevariš/već te prezirem/sva ta lažna ljubav koju pokazuješ/ne može sakriti ko si”.

Ipak, reperka možda opisuje i svoju dugogodišnju svađu sa Remy Ma, jer takođe pominje i ‘glupu rep svađu’ tokom pesme. Preslušajte novu pesmu i procenite sami da li je zaista o Swiftovoj.

loading...
3 komentara

3 Comments

 1. Adora

  19. 05. 2017. at 18:54

  Dobra pjesma, Nicki je kao i uvijek na visini zadatka, swish swish bish.

 2. Dzo

  19. 05. 2017. at 21:47

  Bezveze

 3. nenad

  20. 05. 2017. at 00:24

  Pesma je vrh, barem prvi deo x refren vrtim ceo dan

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Extra

To Top