Kavali uživa u Srbiji!

Poznati modni dizajner Roberto Kavali poznat je po svojoj sklonosti ka lepim ženama, iako je već više od 25 godina u braku sa Evom, koja je takođe i njegov poslovni partner. Tako ovih dana, čuveni dizajner boravi u Beogradu, provodeći se po prestoničkim splavovima i kafanama.

kavali

Kako piše list “Alo!” Kavalijev dolazak u naš grad nije samo zbog ludog provoda, već zbog lepe manekenke Marijane Vidović, koja je više decenija mlađa od njega. Kako se kaže u ovom tekstu zaljubljivi Italijan poludeo je za lepom manekenkom kojoj neprestano šalje poruke i obasipa je skupocenim poklonima. Evo šta je lepa manekenka rekla o ovoj temi:

“Nas dvoje smo se upoznali pre dve godine u njegovom restoranu i od tada smo dobri prijatelji. Još od tada mi se udvara, šalje poruke i stalno priča da je usamljen. Dok sam bila u Los Anđelesu, slao mi je poruke i hteo da dođe, pa smo se dogovorili da se vidimo u Beogradu. On je dosta liberalan i često menja devojke. Recimo, na splavu se pred svima ljubio sa svojom asistentkinjom.

izvor: Alo!

Povezane vesti

Back to Top