Kendall Jenner obrisala svoj Instagram profil

Ova fotografija Kendall bila je najlajkovanija fotka u 2015. godini sa preko 3 miliona lajkova (foto: Instagram/kendalljenner)

Ako ste danas pokušali da uđete na Instagram profil Kendall Jenner, niste to mogli jer on ne postoji. Čini se da je makekenka odlučila da se odmori od ove društvene mreže jer stranica na kojoj je objavljivala snimke i fotografije iz privatnog života sada ne pokazuje nikakav sadržaj.

Njeni Twitter i Facebook profili i dalje su aktivni. Ona se i u prošlosti distancirala na neko vreme od socijalnih mreža, a o tome je u intervjuu za magazin Allure nedavno izjavila: “Imam prijatelje i članove porodice koji ne mogu bez svojih telefona i stalno su im u ruci”, rekla je Jennerova i dodala da neki do članova njene porodice nisu mogli da uživaju u lepoti mesta na kom su bili na odmoru upravo zbog te zavisnosti od uređaja. “To je bio trenutak kada sam to shvatila. I nije mi je to uopšte dopalo. Zato ponekad obrišem svoj Instagram, Twiiter ili Snapchat sa telefona na nekoliko dana”, izjavila je 21-godišnjakinja.

Fotografije Kendall kao balerine privukle su mnogo negativnih komentara na internetu (foto: Vogue)

Ipak, mnogi smatraju da je do ove njene odluke dovela bujica negativnih komentara na njen nedavni modni editorijal za špansko izdanje Vogue-a, u kom je pozirala kao prima-balerina. Mnoge balerine videle su u tome vređanje profesije i napale Kendall zbog tih fotografija. Ona se tada branila rečima: “Nisam ni znala da ću pozirati kao balerina dok nisam stugla na snimanje. Ne znam ništa o baletu i nikada ga nisam vežbala. Samo sam radila svoj posao.”

Da li će ovo odsustvo sa Instagrama trajati samo nekoliko dana ili duže, ostaje da vidimo.

 

Povezane vesti

Back to Top